Kesämuisteloita


Viime Juhannus mökillä, kesäkekkerit, pihalla hengailu ja uimareissut.

Kuinka kaipaankaan kesää!Olen aivan superkyllästynyt tähän lumettomaan, tylsään talveen.Ulkona ei ole edes kylmä mutta hytisyttää silti.Tuntuu siltä kuin syksy vaan jatkuisi ja jatkuisi, tänään jopa haravoin ulkona -tammikuussa! ... Joulun riisumisen piti tapahtua myös tänään, mutten ole jaksanut vielä aloittaa.Toinen kuusistamme on alkanut karistaa neulasiaan urakalla, eli pitäisi jo toimia, kräääk!Masennusmaksimus! Ainut hyvä asia on se, että pääsee ainakin juoksemaan metsälenkkejä, ettei niitä ole vedetty kaikkia laduiksi.

Ja voi kumpa minulla olisi uusi keittiö ennen kesää. Siitä haaveilen salaa.
Mies vaan ei tunnu yhtään innostuvan, vaikka kuinka yritän potkia remontin suuntaan.

Kesäkuvia on kyllä aivan huippu katsella. Ensi kesästä tulee hieman erilainen, sillä meitä on kotona kaksi aikuista yhden sijaan. Viime kesäinen mieheni työ vei häntä usein matkoille, olin paljon viikonloppuja yksin lasten kanssa (siltä se ainakin tuntui)- nyt olemme enemmän kotona kumpikin, I hope. Mukavaa!

* missing summer so much. Pictures from last summer.
I can't handle the moist, dark weather. It's raining, not snowing. Oooh, missing sunshine and summer. Swimming, hanging out in the yard ... anyway, next summer we'll all be together more, so that'll be nice and worth waiting for.

5 comments

 1. Oih mita kesakuvia! Kyllahan sita kesaa odottaa.... ja mina odotan etta paasen kesalla Suomeen. Sita ennen kuitenkin nautin talvesta.... siis taalla on nyt jonkunlainen talvi edes... vahan jojoliiketta havaittavissa. Lunta, ei lunta, kylmaa, lamminta. Ei oikein tieda mihin suuntaan tama tasta menisi. Kesa mielessa kuitenkin!

  ReplyDelete
 2. Ihania, auringonlämpöisiä kuvia. Mukavaa alkuvuotta, kesäkelejä odotellessa;)

  ReplyDelete
 3. Tuntuu tosiaankin, ettei tästä tule yhtään mitään tän hiivatin pimeyden ja märkyyden kanssa. Tällaista meillä oli Vancouverissa koko talvi - 8 viikkoa satoi ja satoi ja oli pimeää. Siksi en tykännyt :-D

  ReplyDelete
 4. Oih, kesä....se tulee, uskotaan vaan. Et ole ainoa kesäimmeinen!

  ReplyDelete
 5. Tosi ihania kesän kuvia! Samoin täällä ollaan jo aika kyllästytty tähän vesisateeseen ja harmauteen olisi edes kunnon talvi eikä näin märkää koko ajan. Luulen jopa että bongasin pienet silmut pihamme syreeneissä, hui ;) Hauskaa viikkoa!

  ReplyDelete