Pikkujuttuja


 Tänään on ollut kunnon supersiivous aamu! Kaivoin siksi kameran esiin ja otin ylhäällä kuvia. Yläkerran aulan toinen puolisko on pienten lasten valtakuntaa ja toinen on pyhitetty loikoiluun, leffoille ja pelailuun. Yleensä sen on vallannut nuoriso.

 Alunperin taloon muuttaessammekin mietin näin, että alakerta pidetään siistinä (!) ja ylhäällä saavat lapset sitten toteuttaa itseään ja sotkea. Joo siis, tänään tuhisin siellä imurin ja mopin kanssa. Ja heittelin rikkinäisiä leluja roskiin. 

 Päärynäjulisteelle kävin hakemassa kehykset Ikeasta. Printti on ollut minulla jo kauan, viimeisen vuoden rullalla hyllyssä. Sitä ennen se on seilannut siellä ja täällä. Toinen printti joka sai kehykset, on tämä alla. Sekin on ollut rullalla pitkään.


Kuvassa itsekin heijastuksena, mutta ei välitetä siitä! Makoisaa alkavaa uutta viikkoa kaikille, pureskellaan tämä sunnuntai vielä pois tästä edestä. Paisti muhii uunissa kasvisten kera. Valkosipuli antaa uskomattoman tuoksun taloon! 

28 comments

 1. Teillä on tosi kivAn näköistä, ihania tuoleja ja jakkaroita :) t.Reetta

  ReplyDelete
 2. Tuo alimman kuvan tuoli on kyllä herkku :-)
  Mistä nuo lelupussukat ovat? Tuo keltainen kala on niin kiva.
  t. am

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuoli on mun ensimmäisiä ostoksiani Ihana Living - nettikaupasta jota Annu & Liinu luotsasivat vuosia sitten Kuopiossa :) Se oli ihana nettipuoti ♥

   Delete
  2. Ai niin, lelupussukat on Ipanajameista.

   Delete
 3. Ihanan valoisa koti teillä ♥

  ReplyDelete
 4. Aurinko ja valo saavat siivoamaan. Juuri raivasin kodinhoitohuoneen :) Ihanat kuvat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, meidän kodinhoitohuoneeseen en koske. Sekin on remonttilistalla ja toteutus ehkä sitten kun saan lottovoiton. Se on aivan kamala läävä :/

   Delete
 5. Ihania kuvia Nintsu! Ootpa ollut ahkera!! Pöllö istuu hienosti tuolilla ja sopii sinne kuin nenä päähän. =) Mulla kans odottaa muutama ihana juliste kehyksiään. Yllättävän vaikeeta saada aikaseksi! Viestitellään ens viikolla jos ehittäis käydä siellä EK:ssa. :)

  ReplyDelete
 6. Meillä on sama periaate, eli yläkerran järjestyksestä en niin nipota, ja siellä onkin lasten huoneet sekä yläkerran aulan tv-tila. Alhaalla pitäisin mieluusti paikat ojennuksessa.. mutta lapsiperhettä ollaan.. ja tiedäthän miten se menee.... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedän, tiedän ... mutta yritetään tällä taktiikalla!

   Delete
 7. mä en kestä kun teillä on niin kaunista, muutetaan sinne tytön ja kissojen kera :DD

  ReplyDelete
 8. Ai että. Viihtyisä yläkerta. Erityisihastus lamppuihin, valkoiseen punakukalliseen peittoon, nojatuoliin, ja rottinkikalusteisiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Liisukka, kaikki on hankittu kierrätettynä, käytettynä, vanhana romuna - moni Huutiksesta. Paitsi Ikean soffa! Ja muutama tekstiili. Mutta sisustus muuten - ei todellakaan mistään huonekaluliikkeistä ;) Pakko olla luova kun ei ole mahiksia ostaa aina sitä kalleinta plaatua!

   Delete
 9. Ai, kun kiiltää ja on siistiä! Näin koiraperheessä sitä vain tosi nopeasti siivouksen jälkeen on taas karvoja pitkin ja poikin .... mutta ei kai se niin vaarallista ole :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedän! Murrrrrrr ... talvikarva lähtee Vilpustakin nyt :/// Murrr.

   Delete
 10. Oi miten kauniita kotikuvia<3

  ReplyDelete
 11. Niin on nättiä ja valoisaa! Mieli lepää kun näitä kuvia katsoo, kiva hetkeksi paeta oman kodin kaaosta ;) T.liisa

  ReplyDelete
  Replies
  1. ;) ei meillä ole aina näin siistiä! Kaaos on tälläkin hetkellä ...

   Delete
 12. Kaunista! Ja tosiaan huomattava muutos sitten vuoden 2010 kuviin...

  ReplyDelete