Vauvoilleni - for my babies
Siellä niitä nyt on. Nuttuja, tossuja ja kaikenlaista. Järjestettynä (vihdoinkin) kaappiin. Ylälaatikoihin vaihdoimme vetimet,  jotka on paremmat kun ne vanhat. Tukevammat. Kesälomalla haalin kirppiksiltä paljon pikkuisia bodyja, pöksyjä ja sukkia. Tänään uinnin jälkeen kipaisin vielä nopsaan Kumpulassa Vekarakirppiksellä, josta lähti mukaan neljä pitkähihaista bodya, yhdet pöksyt ja kahdet sukat - yhteensä kahdeksalla eurolla. Tosi hyväkuntoisia.

Kyllä mä tykkään uusistakin vauvanvaatteista, ei siinä mitään. Mutta nyt kun tarvitsen kaikkea kertaa kaksi - olen penkonut kirppiksiä. Ja tehnyt mukavia, edullisia löytöjä. 

Mitäs teille kaikille kuuluu nyt, kun arki on astunut esiin? Ulkona tuoksuu ihan syksylle ja tänään, kun kömmin alakertaan, oli selvästi kylmä. Pyjamahousut oli pakko laittaa jalkaan. Ja Lotalle, joka on ollut koko pitkän pitkän helleputken paljain varpain - sukat koipiin.

* During my summerholiday, I have been to flea markets and made affordable finds for babies. 

15 comments

 1. Oi, että kuinka ihanaa odotusta ja pikkuruisia vauvanvaatteita. Vauvakuume nousee vaarallisiin lukemiin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Auts, aiheutinko vauvakuumetta ? :0)))) Ne, joilla vauvakuumetta pääsevät kyllä hoitoavuksi kaksosille! ;))

   Delete
 2. Ihania vauvanvaatteita! Ma tykkaan edelleenkin hypistella niita kaupassa kun ovat niin suloisia ja pikkuruisia! Mun vauva on jo ko 3v. KAAAK! Odottelen kovasti etta paasen nakemaan kuvia murusista sitten kun mailmaan tupsahtavat.

  Meilla ei ole arki viela alkanut. Taalla alkaa koulu vasta syyskuun 2. paiva. Siihen asti mina yritan viihdyttaa neiteja. Pikkuhiljaa alkaa olemaan sellainen olo etta voisi jo koulu alkaakin etta paastaisiin taas normaaliin koulurytmiin ja arkeen kiinni. Lamminta riittaa viela vaikka kuinka ja odottelenkin hieman viileampia keleja (+25C). HEH!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koulun alkaminen kyllä helpotti huomattavasti mua ainakin, kun muksut ei enää pyöri täällä jaloissa. Vaikka ovat isoja ja omatoimisia sekin aiheuttaa aina sotkuja ja tilanteita. Mm. pizzan täytteet valuu kuumaan uuniin, mehukannu menee rikki, vaatteet hukassa, treenikamat hukassa,pitää pestä likaset jalat ja sitä sun tätä ... "äiti, äiti ... missä on mun " se ja se". Pyörä rikki, kaveri kylässä ja kaverillakin on nälkä ja kaikenlaista. Nyt saan sitten keskittyä siihen, että siivoan ja pyykkään rauhassa ja muutaman tunnin on siistiä jopa :D (koulun ja eskarin ajan) ...

   Mutta joo, se helpotti mua kun arki alkoi! Tsemppiä sinnekin ja helteisiin.

   Delete
 3. Voi apua, kun on suloista!❤️❤️ Vauvakuumetta yritän minäkin toppuutella ☺️ Ihanaa loppuodotusta sinulle ja kaikkea hyvää teidän perheelle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, nyt on viimeset vkot meneillään. Keskiviikkona aamusta pääsee taas moikkaamaan kamut ultrassa :o))

   Delete
 4. Voi ihanuus ja vetimetkin sopivat niin täydellisesti! Ihanaa loppuodotusta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, vetimet on Mokosta :O) Ai että siellä oli taas kaikkea ihanaa...

   Delete
 5. Voi ei, ihanaa! Mutta mä olen hirveän onnekas kun pääsen myös olemaan usein ihan pienen siskonitytön lähellä - kolmeviikkonen oli eilen meillä täällä kylässä ja kyllä sylissäpitelijöitä riitti. Te saatte kohta myös sylintäydeltä sitä parasta, oi vauvantuoksu sentään! (p.s mistä oot löytänyt tuon Petteri Kaniini viirin? Täällä on yksi kolmevuotias hurja Petteri Kaniini-fani ja juuri mietin, että jotain PK kamaa olisi voinut synttärilahjaksi etsiä ;D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Petteri Kaniini - viirin olen hankkinut Kaunis pieni elämä - shopista. En tiedä löytyykö enää , tuon hankinnasta on jo muutamakin vuosi vierähtänyt :o)

   Mekin odotamme vauveleita jo kovasti!   Delete
 6. Mä en kestä! Miten söpösiä. Nyd odotetaan vauveleita syntyväksi, jotta pääsee ihailemaan heidän pikkusia varpaita <3

  ReplyDelete
 7. Ihanaa loppuodotusta sinne!! Jänskää... :)
  Ja vitsit että ne mikroskooppiset vauvanvaatteet on söpöjä...!

  ReplyDelete
 8. Ihana päästä mukaan vauvojentulo/vauvoihinvalmistautumistunnelmiin. Meillä ei ole vielä mitään valmiina (rv33 menossa). Olen ollut niin väsynyt, etten vain ole saanut mitään tehtyä. Nelosen kohdalla tässä vaiheessa olin täynnä energiaa ja pesänrakennusviettiä. Missähän se nyt viipyy?!

  ReplyDelete