Muistoja muiden kuvaaminaYlläolevat kauniit kuvat Krista Keltanen. Pihajuhlakuviin saakka olevat kuvat on julkaistu Glorian Koti - lehdessä aikoinaan. Vaikka olen hidas sisustaja omassa kodissani, on jotain silti muuttunut noista vuosista. Paljonkin!

Pihakuvat on Krista ottanut meidän rapujuhlista muutama vuosi sitten ihan omaksi ilokseen. Oi kesä! Missä oot?

Nämä kuvat lastenhuoneesta olivat Unelmien Talo & Koti - lehdessä 1/2013 , kuvat otti Anna Huovinen. Osa kuvista julkaistiin lehdessä. Hauskoja kuvia! Lotan tukka on kasvanut hurjasti!
Muistan, että hän osoitti mieltään kuvauksessa ja meni verhon taakse piiloon ja vaihtoi vaatteensa oman mielensä mukaisiksi. Eikä muutenkaan suostunut yhteistyöhön. Lapset ... ei ne aina tee niinkuin äiti tahtoo.


Nämä värikkäät kesäkuvat on kirjaan H niin kuin Huvila kuvattua materiaalia. Kuvaajana Ulla-Maija Lähteenmäki. Muistan, että kuvattiin just ennen Juhannusta. Meillä oli kavereitä syömässä ulkona ja kirjan tekijät hääräsivät ympärillä.

Nämä kuvat otettiin Iltalehden Ilona asuminen - liitettä varten ja jutun juoni oli teinipojan huoneen muutos. Kuvat otti Nina Kaverinen. Oli hauskaa tämäkin!

Koneen uumenissa olisi paljon muitakin kuvia! Ehkä jatkan vielä sarjaa.
Koitan kirjoitella vielä tällä viikolla jutun kaksosista ja meidän arkipäivistä  -sitä kun toivottiin. Hyvä juttu.  Ja voi pojat, voin kertoa, että helpolla ei pääse. Mutta siihen palaan pian. Mukavaa maanantaita kaikille! 


19 comments

 1. Hey honey!

  Ihania tunnelmia, kuten aina teillä. Tuli hirvee ikävä sun ihanaa perunasalaattia ja kesää! :) Ja teitä tietenkin myös ♥ !!!

  ReplyDelete
 2. Kaunista! Kiitos näistä herkullisista kesäkuvista! Muistojen avulla sitä jaksaa painaa kylmän ja pimeän talven läpi uuteen kesään...

  ReplyDelete
 3. Ihania hyvänmielen kuvia! Teidän värikäs koti on kyllä kiva väripilkku tässä Suomen kovin (musta-)valkoisessa blogimaailmassa. Kiva kun jaksat päivittää, varmasti kiireisen arkea keskeltä:)

  ReplyDelete
 4. Ihana, ihana koti! :)

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia!! Ja voih, kesä <3

  ReplyDelete
 6. Oi oi, niin kaunista - en keksi sanottavaa.

  ReplyDelete
 7. Imelised värvilised fotod! Gorgeous colorfull pictures! :)

  ReplyDelete
 8. Ihania tunnelmallisia kuvia! Aivan ihana koti ja piha teillä. Tulee ihan mieleen joku suomalainen elokuva, ehkä Heinähattu ja Vilttitossu :)

  ReplyDelete
 9. Voi, olitpa jaksanut melkoisen kuvapläjäyksen laittaa! Ihanaa kesämuisteloa, heti tuli ikävä. Ja noita sun köynnöksiä mä kadehdin!

  ReplyDelete
 10. Tuli kesän ikävä.. Teillä on kaunis koti ja ihanan näköinen piha! Ihastelen tuota lasten sängynpäädyn tapettia.

  ReplyDelete
 11. Ihanan inspiroiva blogi! Mikä on muuten tuon yläkerran vaaleanharmaan seinämaalin värikoodi?
  t. Suski

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Hitsit, jotenkin olen unohtanut tässä hässäkässä vastailla teidän tämän postauksen kommentteihin. Mä en mistään nyt pysty kaivelemaan koodia. Sitä on kysytty minulta aikaisemminkin ja olen sen tänne jonnekin laittanut. Yritä tehdä salapoliisin töitä ja katsele remontti - postaukset ja kommentit läpi jos jaksat :) Oikealta sivupalkista otat remontti kohdan niin saat postaukset esiin.

   Delete
 12. Ihania kuvia! Kesäkuvat lämmittävät kummasti tällaisena kylmänä ja liukkaana talvipäivänä. Jatkoa odotellessa!

  ReplyDelete
 13. Oi herkullisen värisiä kuvia! :)

  ReplyDelete
 14. Ihania kuvia kauniista ja karkkimaisesta kodistanne!

  ReplyDelete
 15. Aivan ihania kuvia! Kesäfiilis ja nälkä tuli :D
  Valoa ja iloa loppuviikkoosi!

  ReplyDelete