On ne voit bien qu'avec le coeur ...

Ehdottomasti eniten blogini vanhoista jutuista kaivellaan ja googlaamalla tullaan tänne, on "niinan unelmia porkkanakakku" - resepti. Googlatkaa tekin ja leipokaa. Niin hyvää! Itse tein eilen lapsille samalla ohjeella pieniin muffinssivuokiin ystävänpäiväkakkuja. Jos teette näin, laittakaa taikinaa vain puoliväliin kuppeja, taikina nousee hurjasti. Samoin, jos laitatte pellille, suojatkaa uunin alaosa toisella pellillä vaikkapa. Ihan vaan varmuuden vuoksi! Mulla tursusi hieman yli, ei haittaa, maku ratkaisee.

Olisikin sitten toivoteltava ihanaa Ystävänpäivää blogiystäväiseni, perheeni, työkaverini, ystäväni armahani!

Ja arvonnan voittajakin on selvinnyt ja hänelle laitoin asiasta sähköpostia (eevaruokolainen!, katselepas sähköpostisi). Jeeeee, onnea, onnea! Kiitos, kun otitte osaa arvontaan ja tosi paljon teitä olikin. Ohhoh!

Ja muistakaa osallistua Harjun Paperin Instagramkisaan!
Kuvaa kodistasi Harjun Paperin tuotteita. Kisa on nimellä "Kuvaa kotisi harjunpaperit!" ja ainakin tägit pitäisi löytyä kuvista: #harjunpaperi, @harjunpaperi, #harjunpaperikotona sekä #kilpailu.
Osallistumisaikaa on koko helmikuu (alkaa tänään!) ja maaliskuun alussa julkaistaan voittaja, joka saa 50,- euron lahjakortin kyseiseen ihanaan puotiin!
Aika hyvä kisa siis! Kuvamäärä ei ole rajattu, joten saa osallistua rajattomalla määrällä kuvia.


5 comments

  1. Täytyykin kokeilla reseptiäsi. Mukavaa sunnuntaita <3

    ReplyDelete
  2. Ihana Pikku Prinssi- lautanen noissa kuvissa! :)

    ReplyDelete
  3. Kiitos vinkistä! Ollaan ensi viikolla Jyväskylässä ja ehdottomasti käydään Harjun paperissa. :) SN

    ReplyDelete