Herkuttelua
Leivottiin aamulla Lotan kanssa mutakakku. Alvan kummit eli siskoni perhe tulevat syömään meille illalla. Tässä on paljon valmisteltavaa!

Leipojana olen se, jonka on aina pakko leikata eka pala ja maistaa. En voisi tarjota kakkua, joka ei maistu hyvältä! No , eihän se hyvältä NÄYTÄ kun kakkua on leikattu, mutta niin se vaan mulla menee.

Me maistoimme Lotan kanssa palasen ja hyväähän se oli! Tätä jäätelön kanssa jälkkäriksi. Ja luultavasti sieltä matkustaa mukana myös sitruunatorttu. On meillä herkut! Viikonloppuisin pitääkin hieman höllätä ja herkutella.

Niin kaunis aurinkoinen päivä, että minun on aivan pakko lähteä kärräilemään kaksosia ulos päiväunien ajaksi. Menkää tekin aurinkoon!

10 comments

 1. kauniita kuvia !!! hänen tyttärensä on hänen makeasti ja kakku !!!kaunis viikonloppu haluaa Angie Saksasta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, kiitos Angie :) kirjoitit suomeksi :) Jee!

   Delete
 2. Nams, varmasti herkkua! :) Suloinen pupumekko. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kiitti! Oli tosi herkut! Ruuaksi väsättiin tortilloja, kun lapset pyysivät.

   Delete
 3. Lotan tukka on lyhentynyt hurjasti - sopii :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Marjo! Ei se ole lyhentynyt, on vaan takaa sykeröllä :) :)

   Delete
 4. Te saatte herkutella kakuilla ja me kuvillasi. Kiitos! Mun katse kiinnittyi kynnykseen, siis aivan ihana lattiaa myöten. Kuvassa jossa Lotta seisoo kakun kanssa yhdellä jalalla keikkuen ovenusuussa vei ajatukseni Vaahteramäen Eemeli jaksoon soppakulhoineen jossa lapset juoksentelee iloisesti ympäriinsä kunnes alkaa tapahtumaan... :) ja vielä erityismaininta, Lotalla valloittava mekko!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Bambinen :)
   Mekko on Lotan tämänhetkinen suosikki. Finger in the nose:n mekko. Hauska :)

   Delete
 5. Ihania kuvia taas kerran! :) Oletteko itse maalanneet vihreän lattian? Todella kaunis sävy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, vihreä lattia oli täällä jo valmiiksi. Mutta olen jäljittänyt sävyn kun piti paikkamaalailla ja maalata kynnyksiä. Sävy löytyy esimerkiksi Tikkurilan vanhan ajan värit - värikartasta.

   Delete