Maanantai ja maaliskuu moi

Ihanaa, se on sitten maaliskuu kuulkaas. Voi kumpa tulisi lämmin kevät! Sormet syyhyävät jo multaan ja haravanvarteen. Nyt kun katsoo surullista, mutaista pihaa vesisateisessa säässä - ei kyllä usko, että piha on kesällä idyllinen paratiisi. 

Vilppu viihtyy Lotan sängyssä päiväunilla. Mahtuu sinne mukaan yksi vauvakin tai siis kaksi. Kun ei sitä toista pakoonkaan pääse. Vauvat tykkäävät värikkäästä huoneesta. Paljon katseltavaa. Olen huomannut, että kun vien itkevän vauvan Lotan huoneeseen - vauva rauhoittuu. Sängyltä on mukava katsella leluja. Vilppu ei ole moksiskaan vauvoista enää alkuinnostuksen jälkeen. Kuitenkaan en jätä koskaan vauvoja ja Vilppua keskenään valvomatta. Pitää muistaa, että koira on kuitenkin eläin ja arvaamaton. Olkoonkin kuinka kiltti koira tahansa. Varsinkin nukkuessaan väsyneenä.

No kaikki, mukavaa maaliskuuta ja hauskaa uutta alkavaa viikkoa! Nyt mun täytyy mennä pesemään kuistin lattiaa. Voi tylsyys sentään. Ja voi tätä ravan ja kuran määrää. Ei tarvitse kun käväistä ulkona ja eteinen on rapaa täynnä. Näin ihana on mun arjen aloitus viikonlopun hulinoiden jälkeen.

ps. kiitos mummulle villahousuista!

21 comments

 1. Vauvoja ja koiria - ihanat värit ja täynnä suloisuutta! :)

  Mukavaa maaliskuuta!!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos samoin sinulle pieni lintu :) Mukavaa maaliskuuta!

   Delete
 2. Ihania kuvia. Oikein näkee, miten vauvat katselevat ympärilleen. Pienellä reissulla ollessamme huomasin, miten vauva 4kk jo reagoi uuteen ympäristöön. Hieman lisähaastetta elämään, kun syöminen unohtuu ympäristön kiinnostaessa enemmän. Eipä muuta, mutta seuraavassa hetkessä onkin jo liian kova väsy eikä enää jaksa syödä ja sit taistellaan ;)

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia. Oikein näkee, miten vauvat katselevat ympärilleen. Pienellä reissulla ollessamme huomasin, miten vauva 4kk jo reagoi uuteen ympäristöön. Hieman lisähaastetta elämään, kun syöminen unohtuu ympäristön kiinnostaessa enemmän. Eipä muuta, mutta seuraavassa hetkessä onkin jo liian kova väsy eikä enää jaksa syödä ja sit taistellaan ;)

  ReplyDelete
 4. Oi miten söpöjä kuvia! ♥ Ja onpa ihanaa kuumailmapallo-tapettia? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ihana Ferm Livingin Ferris wheel - tapetti.

   Delete
 5. Hyvin näyttävät vauvat sopivan Vilpun seuraan. Olen kuullut, että koirille vauvat ovat hankalia juuri ensin kun eivät tiedä mihin kuuluvat heidän arvoasteikossaan. Pieni vauva putoaa tietysti kohta tosi alas, kun ei tee mitään. Toinen ongelmavaihe saattaa tulla silloin kun vauva lähtee liikkeelle. Taas ei koiraparka tiedä onko vauva hänen ylä- vai alapuolellaan arvoasteikossa. Se kuulemma on niin, että ensin on isäntä/emäntä, sitten koira ja sitten pitkän matkan päässä alempana kaikki muut.
  Oikein ihanaa maaliskuuta teille koko perheelle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaan tuo liikkeelle lähteminen on seuraava ihmetys sitten - kun koirat ei kuulemani mukaan oikein aina osaa suhtautua konttaavaan vauvaan ja täällä niitä sitten on kaksi ;D

   Delete
 6. Söpöset!
  Joo kevät on muuten tosi jees,mutta rapaa kuraa ja koirankakkaa ihan liikaa. .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aamen! Inhoan jos ei kakkoja kerätä! No maalla ei tartte kerätä mutta täällä kaupungissa, kiva jättää isot läjät keskelle katua. Me not like!

   Delete
 7. Voi miten söpöiltä vauvat ja Vilppu näyttävät tuossa Lotan sängyllä :) totta silti ettei koiraan voi ihan täysillä luottaa pikkuisten kanssa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Jep, söpöjähän ne vaikka puuhaa riittää aivan liikaa ... ;D hahha, tuu käymään Marjo joku päivä :) ?

   Delete
 8. Mita ihanaisia potkyloita! :) Ja villahousut on niin sopot. Mummu on ollut ahkera! Meilla ei taalla Bostonin liepeilla ole kevaasta tietoakaan. Tai siis on meilla aurinkoisia paivia ja aurinko lammittaa mutta lunta on edelleen vaikka kuinka ja paljon ja just eilen tuli lisaa. :( Ma olen niin valmis kevaaseen mutta ei voi toivoa liian lampoisia paivia muuten lumet sulaa liian nopeasti ja meidan taman talven lumimaarilla se aiheuttaa vaikeuksia. Siis toivomme malttia sulamiseen. Kunhan ei tulis enaa lunta niin olisin tyytyvainen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua! Toivottavasti lumet sulaisi maltilla :) Täällä lumet on lähteneet ... pihalla nurtsi jo näkyy. Hirveet himot pihahommiin ja istuttamaan uutta puuta jne. jne.

   Delete
 9. Ihana kuva tuo viimeinen, kaikki köllii sulassa sovussa siinä :) Meillä ei tyypit pysy enää sekuntiakaan selällään missään (paitsi yöllä) :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä Alva kääntyy vatsalleen ja vatsalta takaisin selälleen mutta Vinski ottaa iisimmin eikä ole vielä pyörähtänyt.

   Delete
 10. Voi että kun ihania, niin rennosti ottaa kaikki kolme! :) ja näyttää jotenkin niin tutulta, täytyi oikein selata sun koirapostaukset ja selvittää onko Vilppu jackrusseli, meilläkin on jackrusseli Helmi 7wee :) on kyllä mainio (paras) koirarotu! Kun tultiin kaksosten kans kotiin laitokselta niin vahti muutaman päivän vauvoja kuin haukka! tulee niitten kans niin kivasti toimeen ja onki lasten suosikki, mutta tosiaan ei voi täysillä luottaa vaikka paljon luotanki! -jenni-

  ReplyDelete
  Replies
  1. On joo jackrusseli! Kolme ja puolivuotias komistus. On paras ja vahtii vauvoja myös haukkana! Tulee ulkoiltua joka päivä pitkiä kärrylenkkejä kun koira pitää kuitenkin viedä. Meillä Vilppu pomppii seinille ellei pääse kunnolla lenkille joka päivä. Sitten voikin nukkua pötkötellä rauhassa ;) vauvojen seassa :D

   Delete
 11. Ihana tuo viimeinen kuva ♥ Kuinka pikkuiset ovatkin jo kasvaneet. Edellisen postauksen syöttötuolit...ihanat! Aurinkoista maaliskuuta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Vanhat syöttötuolit sopii vanhaan taloon ja muutenkin meidän meininkiin paremmin kuin uudet :) Kiitos samoin, aurinkoista maaliskuuta ja ihanaa viikonloppua!

   Delete