Iloista Vappua, simasuut!


Iloista Vappua kaikille! Ajateltiin suunnata keskustaan katsomaan hulinaa. Saa nähdä, kuinka meidän tällä kokonaisuudella käy. 
Illaksi on sipsit, nakit ja perunasalaatit hankittu. Huomiseksi paisti, uunijuurekset ja mozzarellasalaatti. Kuohuvaa on! Tällä mennään viikonloppu.

Tyypit nukkui taas ruhtinaalliset nelkyt minuuttia päiväunia mutta ei se menoa haittaa.

9 comments

 1. Iloista vappua teille sinne :)

  ReplyDelete
 2. Aivan ihania nuo pienet ovat ... Iloista vappua teidän ihanalle perheelle ! Rakastan blogiasi - siitä tulee aina hyvälle tuulelle :-)
  Terv. tuntematon lukija

  ReplyDelete
 3. Hauskaa vappua! Vapputorilla käyty ja munkkilverit vedetty. Hyvä vappu siis tähän asti. :)

  ReplyDelete
 4. Ihanat pallerot.

  ReplyDelete
 5. Kivaa vappua! Voi kun on söpösiä nuo teidän pallerot. Kiva että olette saaneet jo nukkuakin öisin. Itse olen täällä päivät vähän tokkurassa, yöheräämiset ja pätkäunet ottavat kyllä veronsa. Mutta onneksi se helpottaa jossain vaiheessa :)

  ReplyDelete
 6. Hauskat naamarit palleroilla...taisi myös maistua ;)

  ReplyDelete
 7. Kiitos kaikille yhteisesti kommenteista! Taisin kyllä viime yönä taas nousta aika monesti laittamaan tuttia vauvoille ... en edes muista monesti ... ? :P Mutta tämmöstä. Vappu meni kivasti ihan oman perheen kesken -viikko sitten kun oli nuo isot synttärijuhlat niin ei jaksettu enää juhlia sen kummemmin. Mitä nyt yks skumppa meni Ullanlinnanmäellä ja kotona kokkailtiin. Mutta kivaa oli! :) Se on toukokuu nyt!

  Kirsikalle tsemppiä! :) Ois kiva nähdä teidän vauvaa !

  ReplyDelete
 8. On sulla siellä ihanat simasuut, vaikka varmasti ei ole helppoa! Toivottavasti teillä on ollut mukava vappu!

  ReplyDelete