Kaunis pikku kaappini!






Kun vanha kirjahyllyni sai uuden kodin, ajattelin hankkia samalle paikalle pienemmän kaapin, jossa on ovi. Huomasin tosin, että tila on kaunis myös ilman mitään kaappia! Sitä se oli hetken. Ihanan avara ja inhoamani pieni silppu oli kadonnut huoneesta. Kuitenkin tarvitsin myös valitettavasti sitä säilytystilaa... Sisään tuo kaappi kätkisi kaikki sisustus- ja käsityökirjani, lehtiaarteeni sekä muut ihanat sisustusbrosyyrit, joista en henno luopua. Tämä kaunis vanha hollantilainen ruokakaappi löytyi sitten eilen antiikkiliikkeestä.

Siinä oli niin kaunis helmenharmaa sävy joka sopii täydellisesti tänne alakerran värimaailmaan. En voinut ohittaa. Ihastuin myös kaapin yläkoristelistoihin.

Alunperin lähdin kaupungille ostamaan muutaman mustat leggarit mutta palasin isäni autolla ja kaappi kyydissä kotiin. Leggarit jäi kaupungille sitten.

28 comments

  1. wautsi! sopii kyllä, itsekkin etsin pientä kaappia olohuoneeseen, alkaa olla niin paljon kaavoja ja lehtisiä ja muita ''pakko'' säästää juttuja. Ihanat vauvelit siellä <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Jännä kuinka kalusteisiin kiintyy - nyt jo ikävä sitä vanhaakin kaappia, mutta en tiedä minne sen olisi laittanut - ei voinut kuin luopua. Snif.

      Delete
  2. Onpa kaunis :) mistä löysit tämän ihanuuden?

    ReplyDelete
  3. Kaunis on tuokin ja tykkäsin kyllä kirjahyllystäkin :) Nyt pakkaamaan, huomenna nähdään :) !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olipa kiva pieni miniloma, oishan sitä voinut kauemminkin olla :o)

      Delete
  4. Kyllä kaappi aina leggarit voittaa :) Nätti on kaappi, samoin tuo toisella puolella seinää oleva.

    ReplyDelete
  5. Todellinen kaunotar! Edellinen oli ehkä liian raskas tähän tilaan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin oli, liian täynnä ja liian suuri. Mutta hienohan se oli, se kirjakaappi. Harmitti luopua, mutta ei voinut muutakaan kun tuli himo taas luopua liiasta tavarasta.

      Delete
  6. Kaunis kaappi :) ja toi tapetti jaksaa ihastuttaa, koska vanhemmillani samaa tapettia. Mutta ai että on erinäköinen teillä. Vanhemmillani "vanhaa" tavaraa ja tummaa kalustetta niin näyttää niin erilaiselle. Silti tapetti myös minusta todella kaunista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Valo tekee paljon ja tila, oon huomannut samaa. Tykkään itsekin tapetista, se pitäisi itseasiassa vaihtaa, koska on niin huonossa kunnossa - paikkapaikoin repeillyt. Mutta minusta se sopii tänne, kun ei se nyt niin justiinsa ole näin vanhassa talossa.

      Delete
  7. Voi mitkä ihanat värit kuvissa. Wonderfull :)

    ReplyDelete
  8. Wau, hienon kaapin löysit!
    T.Liisa

    ReplyDelete
  9. Oi tuo on kyllä todella upea. Ja näkyy kyllä, ette on ulkomailta tuotu, eikä suinkaan perisuomalaista talonpoikaistyyliä. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä :) Kyllä näitä jonkunverran liikkuu, mutta aika harvakseltaan olen nähnyt. Siksi iskin kiinni kun sika limppuun ;)

      Delete
  10. Replies
    1. Kiitti Eija :) Hieno on minustakin, tykkään.

      Delete
  11. Kaunista! Teillä on niin kodikasta!
    Ihana myös tuo lampusta roikkuva pompom, saako kysyä mistä olet sen hankkinut? Näkisin sieluni silmin tuollaisen pikku tyttöni synttärijuhlissa vajaan vuoden päästä :)
    Marie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pikkukukallinen pompom on hankittu Mariankadun Olkkarista. Siitä on tosin jo aikaa, mutta käy kysymässä. En tiedä yhtään onko siellä mitä nyt tällähetkellä, mutta tänään voisin itseasiassa käydä siellä, kun menen siitä ohi kampaajalle.

      Delete
  12. oi, ihana kaappi ja ihania kuvia:)

    ReplyDelete
  13. Kaappilöytöä ei voi ohittaa mutta vaateostoksilla voi aina käydä ;)

    ReplyDelete
  14. Mielettömän kauniita kaappeja molemmat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon Oliivi :) Tykkään ruokahuoneen uudesta lookista kovasti. Ihana kun ei ole liikaa tavaraa.

      Delete