Vinkkejä kesäjuhliin ja koulun päättäjäisiin
Rockyroad on aivan ihana jälkkäri!


Tykkään käyttää kattauksessa erilaisia hauskoja limu - ja mehupulloja ja tölkkejä. Kun kattaa pöytään näitä kauniisti tarjolle,  ei ole niin väliä - löytääkö tölkkejä ja limupulloja ympäri juhlapaikkaa, eikä niitä tarvitse koko ajan korjata pois. Itsessään hauskannäköiset ja erilaiset juomaputelit on vaan veikeä koriste. Sujauta vielä värikäs pilli suoraan avattuun tölkkiin tai pulloon valmiiksi juuri ennen kuin vieraat tulevat paikalle.
Pakkaa kauniisti pakettiin pieni yllätys koulunsa päättäneelle. Tai ylioppilaalle pieni korulahja kivaan paperipussiin. Sulje nauhalla ja pienellä pakettikortilla. Kauniita paperipusseja ja kortteja myy ainakin Helsingissä Papershop.


Kesä on pihajuhlien aikaa. Kanna pitkä pöytä ulos ja kutsu kaverit juhlimaan ja vastaanottamaan kesälomaa. Tämä on syksyisiltä rapujuhlilta mutta ulkovalot toimivat jo nyt illan pimetessä. Kennopalloja ja pompomeja myy ainakin Moko Market. Älä unohda kesäkukkia pöydästä! 

Kuva: Nova Melina

Kuva: Nova Melina

Pikku eskarilaisetkin lopettelevat urakkaansa. Ennen syksyn koulutietä on ihana hemmotella hieman pikkuisia ja pitää vaikka herkkuhetki. Kasta vaahtokarkkeja sulaan suklaaseen ja dippaa värikkäisiin nonparelleihin. Anna jäähtyä. Tarjoa kauniilta vadilta.Helppo ja näyttävä juhlan tarjottava on täytetty patonki, josta jokainen voi halutessaan leikata pienen palasen salaatin oheen.Kuva: kirjasta H niin kuin huvila / Ulla-Maija Lähteenmäki

Minulta toivottiin vinkkejä ylioppilas- / kesäjuhliin sekä kuvia koristeluista. Pengoin konetta enkä oikein löytänyt mitään muuta kyseiseen viittaavaa kuin kuvia lasten synttäreiltä. Toivottavasti näistä kuvista on jotakin hyötyä tai saatte vaikka inspiraatiota tai iloa muuten vain. 

Yht'äkkiä rupesi tekemään mieli maistaa mansikkaa ... mainiota maanantaita ja voimia juhlasuunnitteluun!

10 comments

 1. Kiitoksia ihanista kuvista! :) Itse olen suunnitellut kummityttöni ylppäreitä tässä jo jonkin aikaa, pompomit on askarreltu ja muita tykötarpeita tilattu netistä ja bongattu kaupoista. Tänään soitin siskolleni ja aloitin puhelun:"anteeks nyt että suunnittelen näitä teiän juhlia koko ajan, mutta..." :D Tykkään niin juhlien järjestämisestä!

  ReplyDelete
 2. Kiitos kivoista kuvista ja ideoista :-) Meillä onkin ylppärit lauantaina, ja alkaa pieni loppusuoran paniikki hiipiä emäntään :-D

  ReplyDelete
 3. Kiitos ideoista! Kesäjuhlat on niin kivoja, kunhan vaan löytää aikaa niiden järjestämiseen. Viime kesänä vietimme isompia synttäreitä, tänä kesänä on vuorossa esikoisen rippijuhlat ja toki jokakesäiset toiseksi vanhimman synttärit. Rippujuhlat onkin meidän perheessä "uusi aluevaltaus", joten niitä pitää pohtia monelta kantilta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi, meilläkin on elokuussa esikoisen rippijuhlat! :o)

   Delete
 4. En kestä, en kestä! Niin ihanan suloisia juhlakuvia, herkut ja kaikki, nam! :)

  http://kotisaksassasydansuomessa.blogspot.de/

  ReplyDelete
 5. Nam. Minun on pitänyt tehdä noin miljoona kertaa RR, mutta aina se on vaan jotenkin jäänyt...

  ReplyDelete
 6. Kivoja ideoita :) ja kauniita kuvia.

  ReplyDelete
 7. Ihania kesäjuhla kuvia ja kiitos vinkeistä.

  ReplyDelete
 8. Kiitos kuvista ja inspiraatiosta.

  ReplyDelete