Sunday, July 5, 2015

Maailman ihanimmat kesähousut!

Ostin aivan ylisöpöt kesähousut Lotalle Novan puodista! Nova kävi kylässä meillä taannoin ja näytti mallikappaleita. Ihastuin! Ja meidän Lotta ihastui myös. Ihanat kukalliset kevyet kesähousut on olleet kovasti mieleen. Libertyn kankaasta. Jos kiinnostuit pöksyistä, laita kyselyä Novalle.

Itsellä semmoinen tilanne että täytyy ryhdistäytyä (!) ja ruveta siivoamaan taloa tämän rennon kesäviikonlopun jäljiltä ja samoin myös suunnittelemaan vihdoinkin (!) hieman elokuun rippijuhlia, kutsuja ja tarjoiluja.
Mistä otetaan mitäkin syömisiä ja niin edespäin - ketä edes kutsutaan! Vai kutsutaanko kaikki sukulaiset?
Olen ollut asian kanssa aika pellossa mutta kuten sanoin, nyt pitää alkaa toimia! Onhan se aika plääh mutta pakko tehdä. Moikka!

4 comments:

 1. Ihanat housut! Kävisi aikuisellekin ;) Meillä vietettiin esikoisen rippijuhlia viime viikolla. Monta kysymystä (ketä kutsutaan, mitä tarjotaan, miten katetaan, mitä ohjelmaa, mitä lahjaksi...) piti ratkaista ennen järjestelyjä. Esikoinen on tienraivaaja näissäkin juhlissa ja piti miettiä tarkkaan, miten toimii myöhemmin pikkuveljienkin kohdalla. Meilläpäin rippijuhlat ovat pääsääntöisesti olleet perhejuhla, kuten ristiäisetkin eli kummit, isovanhemmat ja serkkuperheet on kutsuttu. Poika itse halusi kutsua myös muutaman kaverinsa sitten illemmalla. Meidän juhlat onnistui mielestäni hyvin ja sankarikin oli tyytyväinen. Olisihan vieraita toki voinut kutsua enemmänkin, mutta näin tuntui nyt hyvältä ja rajaaminen oli selkeää. Tsemppiä juhlajärjestelyihin! (Ei ollut ihan kevyttä puuhaa kera ison perheen; vauvan, leikki-ikäisten ja isompien.)

  ReplyDelete
 2. No on kyllä ihanat housut, ja tosi hauskoja kuvia! :)

  Selailinpa useamman postauksen alaspäin kun on ollut taukoa ja voi että, teillä se kadehdittava koti on! Niin ihana! <3 Ja tiedänpä myös mitä tarjoan siskoilleni jos/kun tulevat tänään kahville! :) Se päärynäkakku, meinaan.

  ReplyDelete
 3. Mä rakastan juhlien järjestämistä, kuten ehkä blogista on saattanut arvata.
  Mutta on se kiva, kun isot juhlat on takanapäin. Aina ei tarvi olla häsäämässä :D :D :D

  ReplyDelete
 4. Birthday is something that we all should wish Birthday to our whole family, friends, wife, brothers, and also on say
  Happy Birthday on their birthday to them and wish them a best Birthday Wishes by choosing the unique and inspirational Happy Birthday Wishes for our beloved ones. Birthday Quotes also put a life in family relationships and we should useHappy Birthday Quotes when we have our beloved birthdays occasions. To slice the birthday of our dear one we should also present them best Birthday Images with good wishes and but it should be best Happy Birthday Images that they have ever seen, so surprise them on their birthday with lovely and beautiful Happy Birthday Cakes images on email or through hard copy, depend on you.

  ReplyDelete