Augustus!


En tiedä, jostain se on pesiytynyt pikkuhiljaa minuun, joku kumman apeus. En osaa selittää. Elämässä on vaikeitakin päiviä uskokaa tai älkää. Koko ajan takkuaa. Lapsia se ei kuitenkaan vaivaa. Ensi viikoksi lupasivat hieman lämpenevää, joten olisikohan aika taas uida. Luonnonvesissä emme ole uineet kertaakaan, ainoastaan maauimaloissa.

Omatekoiset lihapullat upposivat uusien perunoiden kanssa. Meillä on ollut ilo siinä, että naapuritalossa asuu tyttö, jonka kanssa Lotta on kovasti ystävystynyt. Ihanaa, kun ei tarvitse koko ajan järkkäillä ohjelmaa. Riittää, kun oveen koputetaan aamulla ja tytöt kirmaavat ulos. 

Koulureppu ja penaali on jo valittu ja valmiina. Puhelin lähettelee minulle sellaisiakin viestejä kuin että: " Äiti, voinksmä mennä siwaan äiti" ja "vilppuon söpö" ja että "voinksmäotaa jäätelöä".

10 comments

 1. Niina, tämä sun blogi on niin ihana, että käyn täällä semmosia virkistysretkiä. Melkein kuin sukeltaisin Kesäkumpuun tai johonkin kirjojen maisemiin, kun tuo talo ja puutarha ja kaikki värit on niin ihania!
  Kiitos, kun jaat kauneutta! <3

  Silti toki ymmärrän, että elämänne on aivan samaa iloineen ja tuskineen kuin meidän muidenkin, niin kuin nytkin tässä kirjoitat.
  Hyvää elokuuta!

  ReplyDelete
 2. Ihanaa kesämenoa!! Olispa täälläkin joku maauimala, höh... Kerran meressä, kerran järvessä - siinä meidän tän kesän saldo. Viime kesänä käytiin joka ilta suunnilleen rannalla..huoh..

  ReplyDelete
 3. I Love Verão! Feliz domingo amiga.Valéria.(Brasil).

  ReplyDelete
 4. Elämä voi tuntua vaikealta ja oikeasti olla sitä, mutta tuntuu kuin sun käsissä olisi jotakin taikaa, jolla loihdit niin idylliseltä ja onnelliselta näyttävän elämän lapsillesi. Kuin huvikumpu, mutta varustettuna rakastavalla äidillä. <3

  ReplyDelete
 5. Täällä asusti sitkeä haikeus ja alakulo suurimman osan kesää. Nyt ehkä jo vähän helpottanut - toivottavasti pian sielläkin :) Pienten lasten kanssa kaikki energia tuntuu valuvan käsistä... sitä toivoisi että omaankin käyttöön jäisi jotain.
  Iloa ja tsemppiä!!

  ReplyDelete
 6. Miten ihanaa olikaan aika kun ekaluokkalainen laittoi ensimmäisiä viestejään ja vielä tavutettuna ... Oi niitä aikoja ! Tuo aika on vaan niin ohikiitävä hetki elämässä. Alakuloa tänä kesänä jostain syystä itse kullakin :-( ... Mukavaa elokuuta teidän perheelle ja nautitaan niistä elokuun lämpimistä päivistä jos niitä olisi tulossa. T. Johanna blogisi fani :-)

  ReplyDelete
 7. Minä tulin siihen tulokseen, että alakulo johtuu tästä auringottomasta kesästä. Koko pitkän talven oon oottanut, että kesä tulis ja kesä onkin yhtäkkiä ohi, ennen kuin alkoikaan. Ei auta ihmetellä, miksi apeana. Mutta ihanalta näyttää teillä ja kuinka hienoa, että lapset ovat iloisia. Meillä myös, ei noita haittaa edes se, vaikka äiti on vähän nokka kippuralla välillä. :)

  ReplyDelete
 8. Ihmettelisinkin, jos pienten kaksosten kanssa (plus kaikki loput päälle) jaksaisit aina vaan iloisena porskuttaa! Ja joku muukin sen tuossa^ jo sanoi, kesäkin on ollut aika mälsä!

  Iloa ja valoa syksyyn kuitenkin runsain mitoin! Näistä sun kuvista saan itse energiaa♥

  ReplyDelete
 9. Teillä on niin ihanan värikästä! Olisiko sinulla antaa vinkkejä lastenhuoneen sisustukseen kun on miniminimini budjetti?

  ReplyDelete
 10. Kuvat ovat ihanan tunnelmalliset. Ymmärrän kyllä mielialan apeuden. Itselläkin tämä viileä ja auringoton kesä sekä sairastelu ovat kyllä vaikuttaneet hiukka negatiivisesti mielialaan. Teillä varmaan siellä riittää vilskettä ja vilinää, joka verottaa voimia Omatkin neljävuotiaat kaksoset ovat välillä sellaisia energiasieppoja, vaikka ihania ovatkin.

  ReplyDelete