Monday, August 24, 2015

Tiistaiterkut!

Ihanat muutamat valoisat kesäkuvat tänne iloksenne. Huomaa varmaan, että mun on vaikea luopua juhlakoristeista, kuten pompomsit katossa sen kertoo. Pitäkää hauska tiistai ystävät!
Ulkona tuoksuu jo syksyltä aamuisin - ja omenoilta!

:)
:)

18 comments:

 1. Nautin niin sun postaukista, kiitos! Himottaisi mennä tuonne Siili kahvilaa - se kutsuu mutta en tiedä antaako sairastupa ja oma jaksaminen periksi kun isollaa poppoolla pitäisi liikkua. Onneksi näin paikan edes tätä kautta. Elokuista päivää sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Bambi ! Ihanasti sanottu :) Meilläkin sairastettiin. Mä kans haluaisin mennä vielä Siili - kahvilaan tällä viikolla. Saa nähdä ehdinkö?

   Delete
 2. Miten sitä voisikaan luopua juhlakoristeista, jos ne ovat noin suloisia? :) Kiitos tästä hyvää mieltä päivään tuoneesta postauksestasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kiitos itsellesi Laura kun luet tätä postausta. Mulla tuppaa olemaan juhlat joka päivä ;D

   Delete
 3. Mäkään en luovu pompomeista ja viirinauhoista. Ne on vaan niin suloisia.
  Ja yritän järkeillä, että omassa kodissa saa tehdä mitä haluaa :D

  ReplyDelete
 4. Meillä on kanssa juhlakoristeet melkeinpä ympäri vuoden :) seitsemänhenkisessä perheessä on aina jotkut juhlat nurkan takana tulossa (tai menossa), sillä perustelen itselleni kun en raaski niistä luopua :) Päinvastoin, lisäilen vaan sitten "varsinaisiin" juhliin :D tälläkin hetkellä kotia koristaa pompomien lisäksi kuopuksen kuukausi sitten olleisiin 1-v.juhliin askartelemani kuumailmapallot- saa nähdä koska niistä luovutaan :) No, varmaan joulukoristeiden tullessa tilalle :) Kivaa elokuun loppua ja tsemppiä vauveleiden kanssa! Kohta teilläkin vietetään synttäreitä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, niin vietetään kohta 1v. synttäreitä - tai sitten ei :D Mä luulen, että mulla ei paukut riitä nyt kemuihin. Just rippijuhlat ja Lotta täyttää sitten 7.10 7v. joten nämä pikkuisten synttärit jää varmastikin välistä. En usko, että osaavat niitä kaivatakaan vielä ;))) Mutta koristeet saa olla vielä hetkisin mun arki-ilona täällä :)

   Delete
 5. Hehe, meillä oli myös vissiin 2 kk keittiön lampusta roikkumasta paperiananas, -mansikat ja pompomit pojan synttäreiden jälkeen. Kun ne oli niin hauskat :D Ja pompomeja ja viirinauhaa löytyy vakiosti lastenhuoneesta. Lisäksi (ainakin) keittiöön ikkunoihin on suunnitteilla viirinauhat. Mitä niistä verhoista, kun ois viirinauhat ees ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, rupes kiinnostaan paperiananas ja mansikat! Minkälaisia :D :)

   Delete
 6. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 7. I love your photos, those who choose and colors of your home. compliments Monica . Italy

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank You so much - oh so lovely monica in Italy :) !!! Thanks, thanks :)) Just love my readers abroad.

   Delete
 8. Heippa! Ihanat pompomit! Onko sinulla ohjetta miten niitä tehdään? Me pidämme tytölle kaverisynttärit noin 2-3viikon kuluttua ja olisi kiva itsekin väsätä tuollaisia palleroita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa, oon googlettamalla löytänyt joskus jotkut ohjeet ja tehnyt itse. Nuo olen ostanut Mokosta ja Olkkarista :)

   Delete
 9. Kylläpäs on niin kaunista ja nättiä!!

  ReplyDelete
 10. Voi että teillä on kaunista!! :)
  Utelisin, että mistä oot löytäny/hankkinu kaikki ihanat tilkkupeitot? Niitä ihailen aina kun ne kuvissasi näkkyy!

  ReplyDelete
 11. Ihanat pompomit, älä ihmeessä vielä luovu! Juuri katoin, että käyvät niin kivasti sisustukseen - en edes arvannut, että olivat juhlien jäljeltä ennen kun luin tekstin. :)

  ReplyDelete