Tiistaiterkut!





Ihanat muutamat valoisat kesäkuvat tänne iloksenne. Huomaa varmaan, että mun on vaikea luopua juhlakoristeista, kuten pompomsit katossa sen kertoo. Pitäkää hauska tiistai ystävät!
Ulkona tuoksuu jo syksyltä aamuisin - ja omenoilta!

:)
:)

18 comments

  1. Nautin niin sun postaukista, kiitos! Himottaisi mennä tuonne Siili kahvilaa - se kutsuu mutta en tiedä antaako sairastupa ja oma jaksaminen periksi kun isollaa poppoolla pitäisi liikkua. Onneksi näin paikan edes tätä kautta. Elokuista päivää sinne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi Bambi ! Ihanasti sanottu :) Meilläkin sairastettiin. Mä kans haluaisin mennä vielä Siili - kahvilaan tällä viikolla. Saa nähdä ehdinkö?

      Delete
  2. Miten sitä voisikaan luopua juhlakoristeista, jos ne ovat noin suloisia? :) Kiitos tästä hyvää mieltä päivään tuoneesta postauksestasi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Kiitos itsellesi Laura kun luet tätä postausta. Mulla tuppaa olemaan juhlat joka päivä ;D

      Delete
  3. Mäkään en luovu pompomeista ja viirinauhoista. Ne on vaan niin suloisia.
    Ja yritän järkeillä, että omassa kodissa saa tehdä mitä haluaa :D

    ReplyDelete
  4. Meillä on kanssa juhlakoristeet melkeinpä ympäri vuoden :) seitsemänhenkisessä perheessä on aina jotkut juhlat nurkan takana tulossa (tai menossa), sillä perustelen itselleni kun en raaski niistä luopua :) Päinvastoin, lisäilen vaan sitten "varsinaisiin" juhliin :D tälläkin hetkellä kotia koristaa pompomien lisäksi kuopuksen kuukausi sitten olleisiin 1-v.juhliin askartelemani kuumailmapallot- saa nähdä koska niistä luovutaan :) No, varmaan joulukoristeiden tullessa tilalle :) Kivaa elokuun loppua ja tsemppiä vauveleiden kanssa! Kohta teilläkin vietetään synttäreitä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, niin vietetään kohta 1v. synttäreitä - tai sitten ei :D Mä luulen, että mulla ei paukut riitä nyt kemuihin. Just rippijuhlat ja Lotta täyttää sitten 7.10 7v. joten nämä pikkuisten synttärit jää varmastikin välistä. En usko, että osaavat niitä kaivatakaan vielä ;))) Mutta koristeet saa olla vielä hetkisin mun arki-ilona täällä :)

      Delete
  5. Hehe, meillä oli myös vissiin 2 kk keittiön lampusta roikkumasta paperiananas, -mansikat ja pompomit pojan synttäreiden jälkeen. Kun ne oli niin hauskat :D Ja pompomeja ja viirinauhaa löytyy vakiosti lastenhuoneesta. Lisäksi (ainakin) keittiöön ikkunoihin on suunnitteilla viirinauhat. Mitä niistä verhoista, kun ois viirinauhat ees ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei, rupes kiinnostaan paperiananas ja mansikat! Minkälaisia :D :)

      Delete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. I love your photos, those who choose and colors of your home. compliments Monica . Italy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank You so much - oh so lovely monica in Italy :) !!! Thanks, thanks :)) Just love my readers abroad.

      Delete
  8. Heippa! Ihanat pompomit! Onko sinulla ohjetta miten niitä tehdään? Me pidämme tytölle kaverisynttärit noin 2-3viikon kuluttua ja olisi kiva itsekin väsätä tuollaisia palleroita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa, oon googlettamalla löytänyt joskus jotkut ohjeet ja tehnyt itse. Nuo olen ostanut Mokosta ja Olkkarista :)

      Delete
  9. Kylläpäs on niin kaunista ja nättiä!!

    ReplyDelete
  10. Voi että teillä on kaunista!! :)
    Utelisin, että mistä oot löytäny/hankkinu kaikki ihanat tilkkupeitot? Niitä ihailen aina kun ne kuvissasi näkkyy!

    ReplyDelete
  11. Ihanat pompomit, älä ihmeessä vielä luovu! Juuri katoin, että käyvät niin kivasti sisustukseen - en edes arvannut, että olivat juhlien jäljeltä ennen kun luin tekstin. :)

    ReplyDelete