Mis Crios

"Mitähän sitä tekis kun on niiiin tylsää? Meniskö ulos?"

Mis Crios is a children’s collection designed in Helsinki to make everyday life more fun for kids and easier for parents when it comes to finding beautiful, comfortable and fun clothing.
For kids everything is possible. The idea behind the Mis Crios collection is a no-fuss approach. All Mis Crios garments are very easily dressed without inconvenient zippers or buttons complicating daily life.
Mis Crios collections are exhibited twice a year at Playtime Paris

- Sopii meille! Ihana Mis Crios mekko (Patti shirt) on niin pehmeä ja mukava päällä, ettei Lotta haluaisi sitä edes pois riisuakaan. Onnistui myös puissa kiipeily! Niin ihana mekko. 

Huomasin, että Mis Criosin sivuille on tulossa pian nettikauppa! Ja ainakin Pikku d - Porvoossa myy. Pikku d on aivan ihana kauppa, älkää ohittako jos menette Porvooseen! 

4 comments

 1. En innostu noista vaatteista (mun makuuni vähän tylsiä), mutta iiks, miten ihanat Camperit <3

  ReplyDelete
 2. Ai, mun mieleeni kyllä kovastikin! Varsinkin just tämä mekko ja Libertyn pikkukukkakuosit puree kyllä! Lotta on semmonen poikatyttö, että ruutukuosi uppoaa. Camperit on jo kuluneet ... liikaa vissiin jarrutettu keinussa jalalla ... :)

  ReplyDelete
 3. Minusta näyttää kivalle ja rennolle! Oliko merkillä poikien vaatteita? Vähän katselin, kun aiemmin laitoit kuvaa jostain toisesta vaatteesta, mutta silmiini sattui vain tyttöjen vaatteita.

  ReplyDelete
 4. Olipas tosiaan kivan näköisiä mekkoja tuolla merkillä. Hiukan tyyriitä vaan lompakolle :) Blogissani on sinulle haaste.

  ReplyDelete