Synttärivalmisteluja

Kävin perjantaina krääsäkauppa Tigerissä hakemassa vähän synttärisälää kaveripussukoihin. Tatskat ja jotain muuta pikkukamaa olin hankkinut jo etukäteen muualta, kuten myös nuo paperipussit. Meillä on ollut aina tapana muistaa ystäviä lähtiessä pienellä ylläripussukalla ja me molemmat - sekä minä että Lotta rakastamme niiden tekemistä! Nyt pussiin sujahti siis leikkitatskat, pyyhekumi tai rannerengas, pieni eläinhahmo-sormunukke, pieni kalatarra-lehtiö, poksukarkkia tai sormustikkari, mini suklaapatukka ja mini vesipyssy. Tigerissa oli hauskaa kukallista kangasteippiä jolla suljimme pussit.

Täältä voitte muuten käydä katsomassa millaisia pussukoita teimme esim. pari vuotta sitten.

Nyt viikolla valmistelen leipomukset ja ideoin jotain pientä naposteltavaa ja lauantaina sitten talo täytyy ipanoista ja lähimmistä perheystävistä ja tietty sukulaisista. 

Nähdään taas täällä blogissa!

8 comments

 1. ..ja tänäkin vuonna on ihana seurata valmisteluja ja pikkasen toivoa olevansa juhlassa mukana :Dt.Reetta

  ReplyDelete
 2. Joo jotkuthan paheksuu noita pussukoita,kuin ruttoa. Meillä ne annettiin tänä vuonna onginnan muodossa,joskus on.ollut aarteenetsintää yms.Meillä kanssa tytöstä melkein hauskinta on valita pussukoiden sisältöjä ja miettiä minkävärinen kynä kenellekin yms.
  Hauskoja juhlia ja paljon paljon onnea!!!
  Kivoja juttuja olet löytänyt

  ReplyDelete
  Replies
  1. No antaapa niiden pahuksua, jotka niin haluaa :D Meillä ei paheksuta, kuuluu asiaan :)))) Onginta on kiva tapa kyllä! :)

   Delete
 3. Lotalla on niin keskittynyt ilme....ihania pussukoita tulossa :)

  ReplyDelete
 4. :) Kiitti Marjo ! Niin on ;))

  ReplyDelete
 5. Voi kun Lottakin on jo iso tyttö! Onnea murulle <3

  ReplyDelete
 6. Onnea ja hauskoja juhlia!
  Valoisaa syyspäivää sulle!

  ReplyDelete