Vanha puinen kaappi







Olen niin onneton näiden vanhojen huonekalujen suhteen. 
Aina kun tarjoutuu tilaisuus - on siitä otettava kiinni!
Nyt olisi pitänyt varata hammaslääkäriaikaa itselle tai hankkia sitä sun tätä TYLSÄÄ ja ARKISTA kuten ruokaa (heh) tai säästellä joululahjakassaa - mutta kun naapurista tätä kaappia tarjottiin ... niin joo, no tietenkin siinä sitten kävi niin, että se nököttää nyt Lotan huoneessa. Apua mun kanssani!

Tarinahan meni niin, että sain faceen viestiä meidän naapurustoperheeltä että ovat laittamassa kaiken irtaimistonsa myyntiin ulkomaille muuton takia. Pyydettiin katsomaan.
Ostin jotain pientä lelua vauvoille ... mutta tämä kaappi pisti silmiini heidän ruokailutilassaan. Kysyin arasti, onko tuo ihana kaappikin myynnissä ... sain vastauksen, että itseasiassa se on heidän vuokranantajansa kaappi, kysy sieltä suunnalta.
Pari viikkoa odottelin, että jospa kaappihimo menisi ohi. Mutta ei, ei se mennyt. Onneksi sain kaupat tehtyä sopuhintaan ja kuljetusmatka sujui naapurien avustuksella peräkärryä työntäen käsivoimin.

Vanha puinen liinavaatekaappi toimii nyt legokaappina. Sisään saa uskomattoman paljon tavaraa. Ja myös kokonaisia legorakennelmia alustoillaan! Jes! Tukeva vanha huonekalu on aivan eri juttu kun uudet lastulevyiset hempulaiset.

Tosin kaapin punainen väri ei ole suosikkini ja siksi mietinkin haluanko kaapin tosissaan meille. Aikakautensa takia siihen ihastuin, se sopii meidän taloon.

Saatte kakkuohjeet pian, minullakin juuri uunissa toinen maustekakku samalla ohjeella. Sen aion pakastaa Joulua varten. 
Eilen ekana adventtina myös virittelin taas paperitähdet ikkuinoihin. Otin pari kuvaa Lotan huoneesta, iltakuvat on hämäriä mutta toivottavasti valojen tunnelma tulisi edes hitusena sinne teille.
Nähdään taas blogissa kamut!


35 comments

  1. Lämpöiset tunnelmat <3

    ReplyDelete
  2. Ihanan lämpimät tunnelmalliset kuvat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoa, Joulutunnelmaa :) Oli pakko laittaa nuo hämärätkin kuvat vaikka tykkään värikkäistä ja selkeistä kuvista enemmän. Kuten ootte varmaan huomanneet, ettei täällä hämysumukuvia kauheesti viljellä :D

      Delete
  3. Väri on mielestäni tosi kiva. Kivaa vaihtelua. Nää kuvat on NIIN kauniita jälleen. Teillä on vaan superkaunista aina!
    Valoisaa viikkoa sulle!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. on se kaunis noinkin, alkuperäisessä asussaan. Kiitos ihana Micu!

      Delete
  4. Onpa ihanan näköistä! Saanko muuttaa tuonne?

    ReplyDelete
  5. Ihana kaappi <3 Ja niin tunnelmallisen näköistä :) Aina niin upeita kuvia!

    ReplyDelete
  6. Todella kaunis kaappi ja sopii teidän taloon! Hyvä, että ostit :)
    Kaksoset näyttävät todella kasvaneet .... ja touhua varmaan riittää...tsemppiä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))) Kiitos Marjo! No huh, kyllä ne tossissaan kasvaa ja silti ovat sylihiisejä! ;) Haba kasvaa kun noita kahta poimii lattioilta.

      Delete
  7. Ihana kaappi ja kyllä mullekin niin uni tulisi noiden tähtien alla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Joo, jotenkin tulee fiilis että kerään ympärilleni vanhaa roinaa :D :D No, eipä siinä mitään ...

      Delete
  8. Tunnelmalliset kuvat ja kaappi on ihana.

    ReplyDelete
  9. Voi että mä niin rakastan näitä sun kuvia! <3 Ihanat pikku pallerot siellä kiipeilee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, tuntuu niin kivalta tämä palaute! :) teidän lukijoiden takiahan mä bloggaan :)) Merkitsee todella se, että tykkäätte!

      Delete
  10. Huoneessa välittyy kuvien kautta niin kaunis ja ihana tunnelma. Ja kaappi sopii varmasti teille kuin nakutettu. Ihana blogi sulla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! <3 Kommenttisi lämmitti mieltä <3 ni.

      Delete
  11. Kaunis kaappi ja ihanan tunnelmallisia kuvia :)

    ReplyDelete
  12. Saanko muuttaa teille? Voin nukkuu Lotan kanssa tuolla sen huoneessa.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jees, saat sinäkin tietty :) <3 Koska nähdään taas??? <3

      Delete
  13. Ihana kaappi, ymmärrän hyvin sua :) Sopii kyllä hyvin Lotan huoneeseen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) <3 Kiva kun kävit jättämässä kommenttia, muistinkin tästä tulla kurkkimaan blogiisi! Se on ihana !!!

      Delete
  14. Väri on todella hyvä, lämmin. Odota hetki, niin totut siihen.

    ReplyDelete
  15. Ihana tunnelma, sellainen kotoisa pesä! Tuollaiset ikkunat onkin kätevät tähdille. Meillä on iso ikkunatähti lastenhuoneessa, vaikka minua himppasen häiritsee ulkopäin katsoessa, että tähti leikkautuu osiin, kun ikkunassa on kolme pystysuuntaista erillistä ikkunaa.

    Minullekin vanhat kalusteet on heikkous eikä täältä huushollista taidakaan löytyä enää kuin kaksi väliaikaista varastointikäytössä olevaa lastulevykalustetta. Muut on joko vanhoja tai itse tehtyjä. Kaapit varsinkin, imevät tosiaan ihanasti tavaraa sisäänsä. Yhden olen jo jounut myymäänkin, kun ostin huutokaupasta kaksi isoa erilaista vanhaa liinavaatekaappia enkä funtsinut etukäteen, ettei toista saa kannettua yläkertaan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Talossamme on aikakauden tyypilliset ikkunat. Ihanat, täyspuiset ja kauniit helat. Nämä on jouduttu uusimaan valitettavasti mutta näin taloon on saatu yhteneväiset ikkunat jokaiseen aukkoon. Mutta vanhaa rakennusta ja sen arvoa kunnioittaen. Oikeasti tässä kohtaan Lotan huoneessa missä nyt nämä kaksi ikkunaa vierekkäin olisi talomme toisen parvekkeen kaiteet. Kadunpuolimmainen parveke on suljettu ja laitettu umpeen. Vain kattoparru huoneessa muistuttaa parvekkeesta enää. Ja ulkoapäin näkyy jotain muistoa. Löysin joskus vanhan kuvan talosta, jossa parveke oli vielä olemassa. Olen miettinyt, että se olisi ihana palauttaa paikoilleen.
      Mutta ei nyt, kun tilaa tarvitaan. Joskus.

      Aika ajoin ihmettelen sitä, miksi täällä kaikki on jotain roinaa ja rojua ja miksi sitä haalin. En tiedä, kunhan en ala hamstraajaksi saan haalia, kaunista saa aina olla :)


      Delete
  16. Näyttää todella kauniilta, ihanan tunnelmallista <3

    ReplyDelete
  17. iihana tunnelma kuvissa... upea löytö tuo kaappi...olen myöskin ihaillut tuota lasten sängyn peittoa, jossa pikkukuviot, onko itse tehty vai mistä ? ihana !!

    ReplyDelete