Erilainen rautakauppa Erottajalla!
Terveisiä Domus Classicasta, Helsingin Erottajalta! Kyllä! 
Tämä erilainen rautakauppa avasi toisen liikkeensä paraatipaikalle Helsinkiin. Tulee tarpeeseen, kun pääsen remontoimaan meidän kylpyhuone/wc - osastoja (toivottavasti kesän aikana). Tapasin paikanpäällä rakennushistorioitsija Pia Kuurman, joka on luotsannut Domus Classicaa täydellä sydämellä vanhoja taloja kohtaan (täällä Pian blogi) sekä Parolan asema-bloggarin Katja Rinkisen, joka vastaavasti toimii ja häärää osan aikaa Hattulan Domus Classicassa. Katja oli Helsingin myymäläkalusteiden suunnittelun ja rakentamisen takana, ei voi erehtyä. Putkesta ja vanhasta laudasta rakennetut hyllyt ja standit olivat kertakaikkisen hurmaavia. Parolan aseman-blogista löytyy kuvia myymälän somistus - ja rakennusvaiheesta. Niin kivaa oli tavata Katja ekaa kertaa livenä ja toivottavasti saisimme tehtyä yhteistyötä meidän talon, no just niiden pesutilojen kanssa esimerkiksi.

Valitettavasti oma visiittini liikkeeseen jäi tyngäksi, yhden ainoan tunnin ehdin sulostuttaa paikalla olollani. En kaikkien bloggareiden kanssa ehtinyt edes jutella! Meillä on kaksoset kipeänä ja piipahdin nopeaan. Ehdin nauttia kuoharin ja Skifferin pizzaa ja kiertää huokaillen liikkeen läpi. Niin paljon kaikenlaista erittäin tervetullutta ja inspiroivaa vanhaan taloon. Vanhoja ovimalleja, suihkumalleja, laattoja, kädensijoja, valaisimia, valokatkaisijoita, perinnemaalit - ja vahat ja vaikka sun mitä! You name it ja käykää katsomassa nettisivut!

Saimme mukaamme saksalaisten historiallisten Via-laattojen esitekirjan, ja sitä olenkin nyt innokkaasti selaillut. Domus Classican sivujen alalaidassa löytyy heidän mallikirjojaan, joita voi sähköisesti selata, tätä Via-laattojen mallikirjaa sieltä ei vielä löytynyt mutta toivon että pian se olisi siellä.

"Olemme ylpeitä tuotteistamme! Me täällä Domuksella tunnemme vanhat rakennukset. Haluamme auttaa teitä löytämään kotiinne parhaat mahdolliset rakennusosat, joilla vanhan talonne tunnelma säilyy juuri sellaisena kuin se on aiemminkin ollut. Tarjoamamme tuotteet valmistetaan kymmeniä vuosia toimineissa verstaissa, joissa työhön suhtaudutaan kunnianhimoisesti ja laatuun vahvasti panostaen. Olemme erittäin ylpeitä valikoimastamme!"


5 comments

 1. Näyttää niin ihanalle! Harmittaa kun en tän välimatkan takia päässyt mukaan. Olis ollu ihana nähdä kauppa ja teitä muita :)

  ReplyDelete
 2. :) No ehkä me jossain blogipippaloissa pääsemme joskus tapaamaan ! :o) Tuo oli kyllä suloisin tapahtuma ikinä!

  ReplyDelete
 3. Onpas ihana paikka! Tuolla on poikettava vaikka vanhaa taloa ei omistakaan...

  ReplyDelete
 4. Löytyy sieltä ihania saippuoita ja muuta pikkukivaa vaikka pukinkonttiinkin! :o) Mene ihmeessä Marjo! :O)))))

  ReplyDelete
 5. Näyttääpäs mielenkiintoiselta paikalta, kiitti vinkistä! :)

  ReplyDelete