Joulukortteja ja paketointipaperin rapinaaTänään ohjelmassa paketointia ja joulukorttien kirjoittelua.  Sekalainen korttilajitelma Riffle Paperia (Papershop), vintagea (Senaatintorin Tuomaan markkinoilta) ja uusia hauskoja - kuten nuo hassut eläinkortit (Aleksilla oli joku ihana pop up - joulukauppa).

Belle&Boo joulupaperi Kööpenhaminan tuliaisia - paketti lähtee kummitytölle Kotkaan. 
Unohdin muuten lahjakkaasti kameran kotiin Tanskan reissulta, niin harmittaa - onneksi sain lainata matkakaverin pokkaria ja ottaa pari kuvaa myös itselleni ja teille tänne blogiin.7 comments

 1. Voi kuinka ihania kortteja! Ja ihanaa paperia! Harmittaa, että unohdin tänä vuonna tilata tuota paperia. Ja kateeksi käy köpiksen reissu, tekis itsellekkin hyvää...

  ReplyDelete
 2. Lahjapaperi on todella ihanaa. Pitääkin laittaa merkki korvan taakse.

  ReplyDelete
 3. No onpa kyllä suloista lahjapaperia. Eihän tuota lahjaa raaski avatakaan ;)

  ReplyDelete
 4. Ihania kortteja ja papereita myös....nyt sitten joululahjavalvojaisia odotellen!

  ReplyDelete
 5. Ihania kortteja ja nättiä paperia. Mä en tiedä mikä on , mutta mun on aina pakko saada tehdä kortit itse. Nytkin pyörittelin markkinoilla ihania kortteja kädessä mutta ei... ja omat ei kyllä ole oikeesti yhtään niin hienoja loppupeleissä:)

  ReplyDelete
 6. Kauniita ja hauskoja kortteja oot löytänyt! Mulla on just Belle&Boo -kirja lainassa ja pari projektia sieltä kesken. Siinä on kyllä kivoja juttuja, kun vaan ois enemmän aikaa näpertää niitä.

  ReplyDelete
 7. Ihania! Lahjojen paketointi on yksi lempipuuhistani :)

  ReplyDelete