Whadup ?!
Laitoin jo esille ihanan Maileg-pääsiäiskoristeen ja hankin kaveriksi keväisen kukan.
Kevät pakottaa siivoamaan, pöly näkyy auringossa ja likaiset ikkunat ... mitenköhän tuntuu, että siivoan koko ajan eikä siistiä edes tule?

Tästä tulikin mieleeni, että vaikka meillä on aina niin sanotusti siistiä eli vaatteet kaapeissa ja lattiat imuroidaan melkein joka päivä, tavarat raivataan ja sohvatyynyt pöllytetään koirankarvoista pihalla - niin nautin vierailla ja kyläillä paikoissa, joissa ei ole niin niin justiinsa siivottu. Rakastan juoda kahvikupin sohvalla, josta ensin siirrän ystävän villatakin, kutimet, lehdet ja lasten tavarat pois peppuni alta. 
Sitä ennen - jutella kaverini kanssa samalla kun hän tiskaa meille ne kahvikupit tiskivuorestaan keittiössä, jossa valo laskeutuu ihanasti paperipusseihin, perunoihin, sipuleihin ja oliiviöljypurkkeihin hänen hieman sotkuisella apupöydällään. Eteinen täynnä kenkiä ja sukkia ja kaikenlaisia multanyssäköitä.

I-ha-naa!
Mutta miksi minä sitten aina puunaan ja siivoan? Jaa-a, tämä olisi jonkun päätutkijan selvitettävä mutta itse ajattelen sen tulevan ehkä hieman lapsuudesta - meillä oli aina siistiä. Tai siitä, että olen oikeasti sisäisesti niin sekaisin että haluan kontrolloida edes ympäristöäni.

No, sitten vihdoinkin tein sen eli elokuisen rippijuhlan kiitoskortit lähtivät matkaan perjantaina. 
Voi että, se oli ihana kesäpäivä!  Tuli ikävä kesää. Huomenna on jo maaliskuu. Kohta pääsen jännittämään mitä kaikkea sipuleista jälleen maanpinnalle nousee kukkimaan.

Tukholman reissusta selvitty myös. Muutaman ihanan jutun löysin uuteen kylpyhuoneeseen, vaikka budjetti oli pieni.
Palataan niihin myöhemmin!

6 comments

 1. Kiva kun löysit blogiini, että minäkin löysin tänne :) uusi lukija ilmoittautuu! Hurmaava koti teillä :) leppoisaa päivää!

  ReplyDelete
 2. Teillä jo ihan pääsiäistä! Ihana pikkuneiti tuolla kuvassa <3
  Luulen, että tuo siivoaminen tulee juuri sieltä lapsuudenkodista....

  ReplyDelete
 3. Mä vihaan omaa siivoustaidottomuuttani. Tai siis mulla ei vaan inspiraatio aina riitä, yksin ei jaksa viiden muun röykkiötä (ja omat päälle) aina selvittää! Vaikka mä rakastan sitten sitä, kun on siistiä ees hetken. Ja hävettää aina sotkut, jos meille tulee joku käymään kaaoksen keskelle. Oppisinpa olemaan aina noin ahkera!

  ReplyDelete
 4. Saanko kysyä missä teetit kortit? Lapsen nimijuhlakiitoskortit teettämättä ja tästäpä muistui asia mieleeni, kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kuule saa kysyä :) Ihan Ifolor netissä teetin, halpaa ja helppoo. En ollut vuosiin käynyt heidän sivullaan ja yllätyin, kuinka kivoja kortteja siellä voikaan tehdä. Tyylikkyys on kasvanut siitä mitä oli joskus :o) Tämä ei ole mainospuhe tosiaankaan :))) Hih. Mutta siis siellä!

   Delete
 5. Kiitos! sitä olen itsekin aiemmin käyttänyt, kiva, että siellä on korttimallit kehittyneet :) Eikun hommiin!

  ReplyDelete