... mulle vitsa!Tänään on ollut todella järkky päivä - tuntuu, että aamusta saakka kaikki menee koko ajan päin peetä. Tiedätte varmaan?

Onneksi sentään sain tämän trullin lähetettyä virpomisreissulle. Kerrankin suostui pukeutumaan noidaksi ilman tappelua - kissa on aina ollut ykkösvaihtoehtona, mutta kissankamppeita ei oikein ole eikä aikaa hankkiakaan niitä ollut.

Vitsat ostimme kukkakaupasta ja viimeisen koristelimme eilen illalla klo 21, jonka jälkeen sankari nukahti.

Meidän piha on kuin kaatopaikka - täynnä purkujätettä kylpyhuoneesta ja saunasta, jätesäkkejä, roinaa ... huomasin että pari kertaa oven edessä vilahti virpojia mutta kääntyivät pois. Eivät varmaan uskalla tänne tullakaan, kaaoksen takia.
Luulen, että nyt alkava hiljainen viikko ei ole meillä paikkaansa pitävä.

O n  semmosta hulinaa, että en usko että kukaan muu kuin me ymmärrämme emmekä mekään ymmärrä. 


7 comments

 1. Ihana virpoja Lotta :) ja kauniin punaiset posket.
  Tsemppiä sinne rempan keskelle <3

  ReplyDelete
 2. Suloinen virpoja ja tsempit täältäkin!

  ReplyDelete
 3. Mahtava noituli! Tsemppiä hulinoihin ;)

  ReplyDelete
 4. Tsemppiä remppaan. Ihana virpoja sielläkin.

  ReplyDelete
 5. Söpö noita siellä! Melko myöhäiseksi meni meilläkin oksien koristelun kanssa mutta kiva viedä nättejä oksia.....me saatiin muutama melko askeettinen vitsa 😁. Tsemppiä rempan keskelle! Minulla taas alkoi tämä päivä ihan nurinkurin. Vauva pissasi matolle samalla kun toimitin eskaria lähtöön, sitten kuulen sen yhden epämiellyttävän äänen toisesta huoneesta....koira oksentaa! Ja varmasti tiedätkin mihin kun teilläkin koira....matolle tietenkin. Ennätän juuri ja juuri nostamaan koiran matolta pois. 😂 Aurinkoa päivääsi!

  ReplyDelete
 6. Tsemppiä kylppäriremppaan! Uskon, että kaksosten kanssa on hieman hankalaa. Toivoisin kovin, että saisimme sitten aikanaan ajoitettua oman remppamme niin, että pääsisimme sotkua pakoon. Kerro sitten, kuinka kauan kylppäri oli remontissa. Itseäni kiinnostaa, kuinka kauan sitä todellisuudessa joutuu pärjäämään ilman toimivaa kylppäriä. - Pauliina

  ReplyDelete
 7. Meillä mentiin kissana tänä vuonna, koska noidat on kuulemma vihreitä ja neiti ei tykkää vihreästä :D rempat on stressaavaa, mutta lopputulos varmasti kaiken sen arvoista :)

  ReplyDelete