Tukholman tuliaisiaOlen katsellut uuteen kylpyhuoneeseen ja pyykkäystilaan ruotsalaisen Iris hantverkin puista pyykinkuivaustelinettä (niitä myy muutama suomalainenkin sisustuskauppa). 
No, nyt kun me kerran lähdimme Tukholmaan lomalle, oli tarkoitus käydä hakemassa teline - katsoin että heillä on Kungsgatanilla liike. Itseasiassa olen ennenkin kirjoitellut tänne himoitsevani puista telinettä, vuosia vuosia sitten joskus, enkä ole unohtanut tätä himoani (toiset himoitsee suklaata tai shampanjaa, minä pyykinkuivaustelinettä).

Eihän siitä mitään tullut lasten kanssa. En päässyt mihinkään haluamaani paikkaan - paitsi Illums Bolighusiin, siitä en tinkinyt (kyllä, nyt tämä tanskan helmi sisustukselle löytyy myös Tukholmasta, ihanaa!). Koko ajan oli jollain hampurilaisnälkä ja pissahätä ja kaksoset ei viihtyneet, piti mennä etsimään lenkkareita Stadiumista (täh! Sehän on Suomessakin, en ymmärrä!) tai vastaavaa. Onneksi kävin Åhlensin tavaratalossa kodinosastolla, ja sieltä poimin tämän ihanuuden mukaani.

Muut ostaa merkkilaukkuja tai vaatteita, kulkee laivaan kantaen pieniä paperipusseja eri liikkeistä - minä raahaan mukaani pyykinkuivaustelineen.
Sain miehen vakuuteltua ostamaan sen minulle "jos saan tämän, en tarvitse mitään muuta! Lupaan!!!".

Ei ollut edes kallis, en nyt muista paljonko maksoi mutta tyyliin reilut parisataa kruunua. Pääsin siis paljon halvemmalla kuin ostamalla sen kalliimman pyykinkuivaustelineen (en sano, että se ei olisi sen arvoinen, koska on kaunis kuin koru sekin!).

Tässä on nyt kiva kuivatella kauniimmat pyykit keittiössä, kuivuukin nopeampaan. Normivaatteet on sitten tuolla piilossa roikkumassa ...


17 comments

 1. Ihana teline! Sun ostos on tavallaan samaa sarjaa kuin mun ostos Ikeasta. Täältä päin kun tehdään bussiretkiä Ikeaan. Naiset osti linja-auton alaosan täyteen hyllyjä ym.ym. Minä ostin tuolien jalkoihin pehmusteita pussillisen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Hih, joo! Ymmärrän! Mun piti mennä Tukholmaan saakka hakemaan yks pyykkiteline ... ;)

   Delete
 2. No on kyllä upea kuivausteline! Meillekin sopisi tuollainen ;D mukavaa päivää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitten vaan kohti Sverigeä - ja Åhlensin tavarataloa!

   Delete
 3. Tosi kivan näköinen ja muutenkin teillä vaan on niin ihana iloinen tunnelma. Meillä on myös tuollainen puinen ristikkokuivausteline, se on HabitatiN Misto, joka ei ole kylläkään pysynyt käytössä kovin suorana, vaan on vähän venkura ja vino :/ Mutta kaunishan se on :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo taitaakin olla jotain kirsikkapuuta kun on hieman punertavaa puuta- tuleekin siitä ihan Habitat mieleen. Onkohan siellä vielä tuommoisia, en huomannut joulukuussa katsoa kun kävin siellä ostamssa niitä pähkinänsärkijäukkeleita :)


   Delete
 4. Onpa sievä! :) Mukavaa kun on kuivausteline mitä kehtaa esitellä.. Se kun tahtoo kuulua sisustukseen lapsiperheen kodissa :D :D (Ainakin meillä.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)))) Joo on meilläkin semmonen ihan perus. Nyt remontin yhteydessä meille hankitaan kunnon kuivausrumpu. Mä luulen, että ollaan ainoo nelilapsinen perhe jolla semmosta ei ole. Mutta kohta on! :) Tässä kuivattaisiin sitten vaan niitä käsinpesupyykkejä jne.

   Delete
 5. Mä odotan jo kovasti taas sitä Åhlensia kun päästään pääsiäisenä Tukholmaan. Vieläpä ilman lapsia, ihan parasta :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli ihan jees tavaratalo, hirveesti muuttunut. Ihana lastenosasto ylhäällä! Mies oli saanut lastenhoitohuoneessa paljon ihailua osakseen ruotsimammoilta kun hoiti kaksoset - vaipat ja syöttämisen tuosta vaan että vaimo sai kierrellä pyykkitelinekaupoilla :))) ;D

   Delete
 6. Ihana pyykinkuivausteline, kyllä tuota kehtaa näytellä, toisin kuin tuota meidän perussettiä olevaa telinettä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Jees, tiedetään. Vanhassa kotona meillä ei ollu muuta paikkaa kuivattaa pyykit kun telineessä eteisessä :) Olipa kiva tulla aina vieraiden kylään! Hih.

   Delete
 7. Kaunis! Ei tosiaan haittaa vaikka on näytillä. Ja ihanat nuo telineessä roikkuvat vaatteet myös.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) no siinä heti jotain nättiä :o) Kiitos Kirsikka!

   Delete
 8. Kaunis teline ja telineellä kauniita vaatteita! Minkä merkkinen on tuo vaaleansininen paita, jossa on pupun kuva?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi, se on vaaleansininen body, jossa on bulldog ja siinä lukee Keep calm and hug a bulldog :D Se on Wheatin body. Tanskalainen merkki. Ostin muistaakseni alesta nettikaupasta -en nyt muista mistä. Mutta kannattaa guugletella wheatin bodyjä.

   Delete
 9. Ihana pyykinkuivausteline! Nyt haluan puisen telineen pyyhkeillä tulevaan (2020...) kylpyhuoneeseen. Kun muutimme viime vuonna, sanoin miehelle, että minulle kyllä riittää sellainen perusremontti kylpyhuoneeseen sitten, kun niin pitkälle pääsemme. Niin varmaan! Nyt vaikuttaa siltä, että haluan kaikesta sen kalleimman vaihtoehdon. (Mutta kun kylppärin remontoi ehkä vain sen yhden kerran asumisen aikana, niin pitäähän siitä tehdä mieleinen?) - Anna & Aatos

  ReplyDelete