Hemmottelua
Rakastan Crabtree & Evelynin käsivoiteita! Kylppäriremontin aikana päätin satsata saman merkin body lotioneihin -  siis valmiiksi uuteen kauniiseen kylpyhuoneeseen. Burt's Bees body wash (teinille) ja käsirasvaa minulle. Ihanat pakkaukset! Käsirasva (ja muutenkin Burt's Bees) on luonnonkosmetiikkaa ja tekee ainakin minut kuivat käteni pehmeiksi. 

Björk & Berries body wash on uusi tuttavuus ja tuliaiseni talvisesta Tukholmasta (Illums Bolighus) - se tuoksuu taivaallisen ihanalta kylvyssä! Rakastan tuoksuja ja varsinkin suihku- ja kylpyvaahtoja.

Jotain pesuaineita on vielä hankittava lisää ja varsinkin saippuoita!  Ette usko, kuinka ihanaa on hengailla pesun jälkeen kylppärissä, kuunnella musaa, nauttia ilta-auringosta - joka paistaa ikkunasta sisään ja hemmotella itseään kaikella turhalla, tuoksuilla, rasvoilla ... se entinen kylpyhuone kun sai suihkun jälkeen vain pakenemaan paikalta ja vetämään oven perässään nopeaan kiinni. Siellä oli aina kylmä ja tunkkainen fiilis.
Ai ihanaa, mikä nyt on ollessa! 

Hirveä aivot ei toimi hetki tulee nyt, kun mietin mistä hankin Crabtree & Evelynit ja Burt's Beesit ... Apua ! Siis se on lookfantastic.com
Tämä ei ollut mainos kuitenkaan. Millä kosmetiikkatuotteilla te hemmottelette itseänne? 

2 comments

  1. tulee hemmoteltua aivan liian vähän....ihania purnukoita...eihän tuohon uuten buduaariin kehtaiskaan vanhoja esille ripustaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama täällä! Ei ole aikaa hemmottelulle - mutta nyt on alkanut uusi elämä, johon itsensä hemmottelu arjessa nimenomaan kuuluu tai tulee kuulumaan :O) !!!!

      Delete