Kylpyhuoneen ovi
Olen aina himoinnut vanhan roosan väristä puuovea jonnekin tänne, mutta en ole oikein ikinä keksinyt minne. Tästäkin piti tulla helmenharmaa, mutta sitten sainkin kuningasidean toteuttaa ikiaikainen unelma roosasta ovesta. Saimme eilen illalla maalattua loppuun, oli pakko heti kuvata teille vaikka maali on vielä osittain kosteaa.
Ihana sävy! Kuvissa näyttää tummemmalta kuin livenä vaikka yritin käsitellä vähemmäksi värejä.
Sekoitin sen itse Ottossonin pellavaöljymaalista sävystä englanninpunainen ja valkoisesta pellavaöljymaalista. Maalit hankin Domus Classicasta Erottajalta.

Eteisen tapetti menee ehkä nyt vaihtoon. Sävyt ei sovi enää oikein mihinkään. Alunperin hyasintit kukki eteiseen siksi, koska meidän vanhassa keittiössä oli myös samaa tapettia - mutta eri värissä - samaiseen keittiöön on kulku myös tästä eteisestä. Mutta nyt kun keittiön tapetti on vaihdettu pari vuotta sitten olisikin aika tähänkin laittaa jotain uutta ... kenties kenties. Yksi kuosi olisi jo mielessä ...  Harmittaa vain koska mielestäni tätä keltaista hyasinttia ei ole enää vuosiin valmistettu. Että pitäiskö se silti säästää?

Oveen halusin uuden kahvan ja lukon, jonkun kauniin vanhan. Mutta mies ei ole oikein innostunut vaihtamaan näitä koska tämäkin toimii. Plääh. Kylppärin puolelle oveen haluan vielä jonkun kauniin koukun.

13 comments

 1. Voi mikä ihana väri ovessa!

  ReplyDelete
 2. Oi, kaunis väri ja sopii ihanasti teille!

  ReplyDelete
 3. Ihan huikean upean värinen ovi! <3 Tuo on yks mun lempiväreistä ja meillähän onkin kylpyhuoneen lattialaatat vähän saman sävyiset. Kodinhoitohuoneeseen mietittiin myös tuon tyylistä sävyä paneeliseiniin tai mikseipä vaikka sittenkin oveen, kun tämän teidän oven näin. :) Olen katsonut Ottossonin esitteestä maalia "englannin punainen vaalea". Tuo teidänkö maali on englannin punainen ilman tuota "vaaleaa"?

  Ei tuo keltainen hyasintti minusta pahalta näytä, vaikka ovi uuden värin saikin. Nätti tapetti kyllä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä ihan perus englanninpunainen. Mä lantrasin valkoisella. Katsoin ensin että pelkkä englanninpunainen olisi hyvä yhtenä ohuena kerroksena , mutta se ei ollut lähelläkään sävyä, jota hain. Ostin perus valkoisen pellavaöljymaalin ja lantrasin sillä kunnes sain tämän sävyn. Ihana!

   Delete
 4. Nätti ovi ja hyasintinkin kyllä säilyttäisin :) Ja ei tuo kahvakaan hullummalle näytä kyllä mielestäni :)
  Katja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katsotaan nyt 😊 Täytyy tilata mallipaloja ja hieman fiilistellä tilaa rauhassa 😊

   Delete
 5. Ihana ovi! Meilläkin oli olkkarissa Pihlgren & Ritolan paperitapetti, josta aluksi tykkäsin, mutta vihreä väri muuttui jotenkin kellertäväkai ja tuntui myös, ettei enää sopinut mihinkään. Pintaan vedettiin nyt harmaa kalkkimaali :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä rakastan tapetteja, kalkkimaalikin kyllä ihanaa ja rauhaisa pohja ❤️

   Delete
 6. Joo, ja tosissaan tasoittuu kauniiksi kun kuivuu. Pellavaöljymaalin kuivumisaika on pitkä.

  ReplyDelete
 7. Kaunista. Itse ostin muutama vuosi sitten tuota keltaista hyasinttia, en tiedä saako enää. Minusta se on kyllä kaunis kun siinä on sellaista peppipitkätossu meininkiä joka kyllä sopii teille! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi joo, nyt kun katsoin niin sitä saa taas! Mulle joskus joku blogin lukijoista kirjoitteli, että onko myydä ylim.rullia koska sitä ei saa enää mistään. Mutta hienoa, että nyt taas saa :)))

   Delete