Letkeää Juhannusta kaikille!
Ihanaa Juhannusta kaikille! Sain itse juuri taaperot nukkumaan päiväunia, joten otan kynän esille ja alan ajatella mitä syötäisiin, ja tehdä kauppalistaa. Suunnitelmissa on tänä vuonna kotijuhannus muutaman ystäväperheen kanssa. Syömme ulkona ja niin edelleen. Ihanaa! Juhannus on yksi lempijuhlapyhistäni. Ajattelin hankkia suuren suuren kukkakimpun keskelle kattausta, silittää kauniit lautasliinat - seppeleet tytöille ja vaikka sun mitä mielessä! Katsotaan kuinka sitten toteutus ehtii ja onnistuuko. Ja tuleeko se sade sitten taas sotkemaan kaiken.

Annan edellisen postauksen arvonnan olla vielä iltaan saakka auki - joten nyt kannattaa kipinkapin osallistua tuon Nova Melina Design - meikkipussukan arvontaan vielä kun voi! Sujautan sinne sisälle vielä jotakin ihanaa yllätykseksi. Ihanan paljon on kommentteja jo tullutkin! Kiitos!

Muistakaa herkutella jäätelöllä, grillimakkaralla, savukalalla ja ihanan terveellisillä rapeilla salaateilla. Pidän kameraa matkassa - joten saatte kuvia myöhemmin sitten lisää. Moikka ja nyt valmistelemaan! 


1 comment