Halutaan olla - saariston lapset !(laitan tänne nyt samat kuvat kun Instaankin, eli joillekin tutut - kuvat on otettu mun puhelimella, joten en yhtään tiedä millaisina nämä nyt tähän tuleekaan)

Meidän kavereilla on aivan ihana vanha kesäpaikka Helsingin saaristossa ja aina jos sinne kutsutaan illanviettoon ja syömään, olen aivan täpinöissäni. Hieman harmitti, kun edellispäivän aurinkoinen keli vaihtui sateeseen, mutta ruokailimme katetulla kuistilla talon edessä, eikä lapsia uidessa sadesää haitannut yhtään.

Ystävillä on kolme lasta, joista vanhin on meidän esikoisen ikäinen ja nuorin Lotan ikäinen.
Isot pojat menevätkin nyt samalle luokalle lukioon - tai tiedä sitten onko nykyisin enää lukiossa luokkia, mutta kuitenkin, samaan lukioon. Mikä on ihan huippua! Olemme myöskin ystävystyneet poikien kautta, ovat ala-asteellakin olleet samalla luokalla ja futiksessa molemmat vieläkin pyörivät samassa ikäluokassa.

No joo mutta siis -- kauniit kodit ja paikat, joissa tulee lorvittua (täytyy kehua, että meidän tosi monella kaverilla on vaikka kuinka ihastuttavia paikkoja ja suloisia koteja) kylässä, on aina hieman hmmm kinkkisiä juttuja. Kuitenkin - se on aina jonkun koti ja oma juttunsa. Vaikka kuinka pidän tätä blogia ja instaakin ja rakastan sisustusjuttuja ja ihania koteja ja mökkejä - kameran kanssa täytyy olla hienotunteinen. Vaikka kuinka kamera polttelisi taskussa  - vaikeaa se on! Tunnustan!  

Tästä paikasta vielä sen verran, että siitä on paljon ihania kuvia kirjassa H niinkuin Huvila (siellä me ollaan molemmat). Meidän koti on paljonkin tuosta ajasta muuttunut, mutta tämä mökki - se on yhä yhtä ihastuttava kuin kirjan kuvissakin. Lapset vain ovat kasvaneet.
Käykää siis kirjastossa vaikka lainaamassa, jos ei omasta hyllystä löydy. Ja sukeltakaa vanhan kesähuvilan leppoisaan ja rentoon tunnelmaan. Niin ihana paikka, tunnelma ja perhe. Terveisiä sinne!5 comments

 1. Ihana tunnelma! Ja kauniinvärikästä blogiasi on niin kiva seurata! Kiitos!
  Ihan pakko pyytää linkkiä tai ohjetta noihin ihanalta näyttäviin grillivihanneksiin!
  Onko ne grillattu vai tehty uunissa?
  Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Tiina ja kiitos ihanista sanoistasi :))) Hyrisen, juuri teille minä kirjoittelen ja kuvaan <3 Voi ihanat! No, mielestäni nämä tuli uunista ulos. Itseasiassa mäkin teen aina kaikki paahdetut kasvikset grilliruuan oheen uunissa. Nytkin on parasta aikaa paistumassa perunaa, porkkanaa, punasipulia ja bataattia.

   Delete
  2. Ja ps. tuossa on perunaa, porkkanaa ja palsternakkaa ja yrttejä!

   Delete
 2. Katsoin juuri omasta H niin Huvila kirjasta tätä kotia ja ihana on. Vilppu on niin terhakkana mukana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) No joo, se on unelmien paikka. Oon ihan rakastunut siihen mestaan <3 Ja niiiiin kaunista. On kyllä just semmonen sisustusmaku ja muukin, mikä kolahtaa minuun sataprosenttisesti ! Ehkä siksi kun ei liikaa yritä, lopputulos on ihana <3

   Delete