Päiväretki Porvoossa

Viime viikolla kävimme kauniissa vanhassa Porvoossa, muutaman vuoden paussi ollut, olipa ihana mennä sinne taas hengailemaan. Porvoo on lähellä Helsinkiä, kaunis ja mitä vielä - siellä on niin kivoja puoteja - ja nykyisin todella hyviä ravintoloita! Olisi ihana toteuttaa joskus yöpyminenkin paikan päällä jossakin kivassa pittoreskissa hotellissa/b&b:ssä mutta nyt tällä kokoonpanolla koen sen haastavaksi  - ehkä muutaman vuoden kuluttua! Kävimme syömässä joenrannassa semmoisessa paikassa kuin Johans bistro (laitoinkin reissusta pari kuvaa Instaan) ja ruoka oli todella hyvää ja miljöö ihanin. Suosittelen! 

NoaNoassa oli alennus ja sieltä löytyikin ihanuuksia mukaan.
Skafferista ja Brunbergiltä herkkusuille kotiin viemisiä.
Paluumatkalla kurvasimme tätini kautta ja kahviteltiin vielä siellä. Illansuussa vasta kotona. Tosi kiva reissu! Tämmöiset pienen jutut vaan piristää kummasti.

Kuten Alvan vaatteista huomaa, olen sortunut antamaan kaveruksille jo jätskipuikon syötäväksi silloin tällöin ja kröhöm - aika useinkin. Näin nämä päivät hupenee ja pian koittaa elokuu, päiväkoti ja mun työt! Iik!
Pari vuotta mennyt kuin siivillä vaikka päivät on olleet pitkiäkin. Tänään päästään kaupungille hengähtämään isompien lasten kanssa pizzalle. Onneksi on hyvä ilma! Ihanaa päivää kaikille tyypeille sinne ruudun toiselle puolen! 

4 comments

 1. Oi tekin kävitte! Minäkin sorruin noanoa alessa ja ostin samaisen bodyn! Porvoo on kyllä ihana ja syksyllä täytyy käydä uusiksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt oli paljon kivoja vaatteita ! 😍 yhdessä välissä valikoimassa oli liikaa harmaata, mustaa ja ruskeaa eli tylsää 😉 Mutta nyt oli ihania !!!

   Delete
 2. Oi niitä aikoja ... siis äitiyslomat ja hoitovapaat. Niitä muistelee kaiholla näin vuosien jälkeen ja etenkin sitä kun lapset oli pieniä. Niin ohikiitäviä hetkiä.
  Nauti viimeisistä lomapäivistä lastesi kanssa ennen kuin arki koittaa :-)
  /Johanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yritetään ! 😘 Nyt parannellaan vielä flunssaa ... Niin väärin ! Kesäflunssa 😟

   Delete