Lumoan - back to work!


Ihana, ihana elokuu ja upea Lumoan - mekkoni. Olkoon syksy, minä olen valmis siihen!

Olen jo kauan ihaillut Lumoan - mekkoja ja nyt ... uskokaa tai älkää (vastahan ne syntyi!),  huomenna palaan takaisin työelämään ja se jos mikä oli hyvä syy käydä ostoksilla. Vaatekaapin päivitystä ja niin edespäin, shoppailuterapiaa kun arki alkaa.

Lumoan Suvi taas puolestaan oli pitkään lukenut blogiani - näin kuulin yhteiseltä tutultamme ja sovimme samantien yhteistyöstä. Ja oi, tätä ihanampaa yhteistyötä ei olekaan! Jokaisella tytöllä pitäisi olla oma pitsimekko.

Mekko on todella hyvää, tukevaa laatua, kotimainen, ihanantuntuinen päällä, ajaton ja sopii mielestäni sekä työpaikalle arkena että juhlaan. Sain valita mukaani Lumoan - mekon ja päädyin malliin Aava. Legginssit ovat Lumoan - Lenit. Nämä on hyvät, vyötärö tulee korkealle eikä kiristä (minulle ainakin tärkeä seikka, kun vatsaa on vielä todellakin kaksosista jäljellä). En pysty olemaan kiristävissä vaatteissa sitten yhtään. Mukavuus ennenkaikkea.

Tunnelmallinen Lumoan kauppa sijaitsee Helsingin torikortteleissa ja löytyyhän heiltä myös verkkokauppa. Sieltä löydät myös kauniita koruja ja lastenvaatteita, kasseja, pipoja vaikka mitä.
Täältä pääset ostoksille - vaikka valitsemaan saman mekon kuin minulla Aava tai sitten tästä sivujen kautta lukemaan Lumoan stories - tarinaa ja verkkokauppaankin.
9 comments

 1. Super ihana mekko!! Sopii sulle tosi hyvin. :) Ja leggaritkin on kivat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leggarit on tosi hyvät päällä ! 😊 Kiitti !

   Delete
 2. Super ihana mekko!! Sopii sulle tosi hyvin. :) Ja leggaritkin on kivat.

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia ja sinä näytät tosi raikkaalle uudessa mekossasi. Työniloa :-)
  //Johanna

  ReplyDelete
 4. Onpas söpö mekko ja sopii sulle hyvin! Tsemppiä töihin ja uuteen elämäntilanteeseen. Vilppu on söpö <3

  ReplyDelete
 5. Lumoan mekot ovat ihania! Tarkennan sen verran tietojasi, että ne suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Portugalissa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kyllä tämän tiesinkin! Miellän kotimaiseksi juurikin suunnittelun takia , suurin osa kotimaisesta vaateteollisuudesta kuitenkin toimii samalla kaavalla vai kuinka ? Korjaa, jos olen väärässä 😊 Lumoan Suvi olikin faceen kommentoinut asiaa 😊 Ihana mekko yhtä kaikki , käytin kaksi päivää jo töissä 😍😊

   Delete