Kahdeksanvuotias

Eilen juhlistimme Lottaa, joka täytti kahdeksan pari viikkoa sitten. Mukaan kutsuimme oman luokan tyttöjä ja pari sukulaista - esimerkiksi serkun - ja olipa mukana kummitädin & -sedän tytötkin. Juuri tämä kopla, jotka ovat olleet kavereita tosiaan vaippaikäisistä saakka. Niin ihana seurata tyttöjen kasvamista ja ystävyyttä. Ystävyys heidän välillään kestää varmasti koko elämän. Yritin pitää pienemmät kekkerit kun ennen, ja todella olikin hieman rauhallisempaa tällä kertaa.

Ohjelmaa en ehtinyt kauheasti miettiä. Sankarittaren toiveesta oli kynsibaari (kynsien lakkausta ja koristelua) sekä glittertatuointeja. Nämä oli suosittuja juttuja. Sitten pidimme limbokisan. Ja piti ottaa toiseen kertaan, koska oli niin kivaa. Ja pullonpyörityksellä jaettiin lahjat.

Välissä söimme pizzaa, johon täyte myös Lotan toiveesta, eli kinkku - ananas - mozzarella! 

Kakkuna oli vaan porkkanakakkua ja koristeena hattarapilvet.Oli aika aneeminen kakku tänä vuonna, mutta ihan niillä mentiin, kun ehdin tehdä. Mun sähkövatkain hajosi aikoja sitten, enkä ole vielä saanut hankittua uutta. Porkkanakakkua ei tarvitse vatkata yhtään ;) Ja hyvin upposi! Laitoin sinne väliin yhden kerroksen kuorrutetta täytteeksi myös, koska se vaan on niin hyvää.


Mukavaa alkanutta viikkoa & syyslomaa !


2 comments

  1. Ihanat synttärijuhlat teillä! Tuollaiset kelpaisi vähän aikuisemmallekin juhlijalle. Onnittelut 8-vuotiaalle!

    ReplyDelete
  2. Ihanat juhlat ja onnea Lottikselle ✨ Mullakin on tällä viikolla synttärijärkkäilypuuhia, kun koko viikonloppu juhlitaan Vilpuria! Mutta kivaahan se on järjestää, vaikka hirveen stressin sitä aina itselle taikoo, kun ei omista lehmänhermoja!

    ReplyDelete