2017
Uudenvuodenlupauksia. Kuten se, että lisääntyvän valon todentuessa päivitän useammin blogia.

Paljon ystäviä kylässä. Kuplivaa. Myöhemmin hyvää ruokaa. Pikku raketteja. Lisää kuplivaa ja ystäviä - me kylässä. Väsyneet ja onnelliset lapset riehuvat. Me, jotka nukahdimme ennen kuin teinimme tuli kotiin. 

Ennen uutta vuotta oli pakko jäädä kotiin pariksi päiväksi töistä, kun en meinannut millään parantua tästä hemmetin pitkäkestoisesta flunssasta. Nyt alkaa olla jo kiva olla. 

Uudenvuodenlupauksia on sekin jälleen - taas jumppakassi aamuksi mukaan pakattuna. Katsotaan, kuinka monta muutakin on tehnyt saman lupauksen, salilla ruuhkaa ;) Ja toivotaan meille hyvää yötä pikkuisten kanssa. Ei levottomuuksia, kiitos.

Tsemppiä lomalta palaaville työviikkoon ja meille muille jotka parantelevat flunssaa. Mukavaa maanantaita!
8 comments

 1. Oikein mukavaa alkanutta uutta vuotta Niina ♥

  ReplyDelete
 2. Oikein mukavaa alkanutta vuotta teille koko perheelle! Kyllä ne kaksoset oppivat nukkumaan, vaikka se toisinaan vähän aikaa viekin.
  Toivottavasti flunssasi hellittää. Mulla kesti kaiken kaikkiaan kuusi viikkoa syksyllä ja sitten vasta oli ohi. Viikon verran siitä olin kotona. Enää näin vuosin ei edes parane niin nopeasti kuin nuorena. Ei ole vanhaksi tulemista! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Samat ajatukset , mukavaa Uutta Vuotta sinne teillekin :)

   Delete
 3. Onko pikku-ukkelilla kakka housussa? :D Ihanaa vuoden jatkoa ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) ei ole kakkaa tälläkertaa. Pupun häntä tuo on, pyjamassa. Etupuolella on pupun naama :D Hyvää Uutta Vuotta sinullekin.

   Delete
 4. IHANAA Uutta Vuotta teidän perheelle <3 Niin suloinen tunnelma kuvissasi jälleen :)
  -Sanna

  ReplyDelete