Olipa mukava lauantai!





Tässä kuvassa on pienet sormet käyneet sörkkimässä oivariinipaketilla ja tyyny on älytty laittaa korokkeeksi, että ylettyy ... 




Eilen meillä oli illalla vieraita. Tehtiin blinejä ja lapsille oli nyhtöpossuburgereita. Lotta teki jälkkäriksi suklaamuffinsseja, jotka halusi koristella kermavaahdolla - kermavaahto värjättiin leivontaväreillä ... aika järkyn näköisiä mutta vissiin lasten mielestä ihan hyviä, apua.

Tänään olen siivonnut kemujen jäljiltä ja nauttinut kuljeskelusta kylpytakissa. Ja siitä, että ollaan jälleen terveenä ja jaksamme tehdä kaikkea - kuten juurikin pyytää ystäviä kylään! Saman porukan piti tulla meille joulupäivänä.

Sain kommenttia siitä, että blogi alkaa olla pelkkää valitusta ja olen tätä miettinyt. Mutta ei se mitään, valitanpa lisää! Oltiin loppiainenkin sairaana ja se viikonloppu - koko perhe vatsataudissa. Siispä olipa ihanaa nyt, kun olemme terveenä ja saimme kaverit koko illaksi meille syömään (meni kyllä aika myöhään ja isommat mukelot nukahtelivat jo sohville). Päivään sisältyi myös Lotan kaverin synttärit (kuskausta) sekä sisäleikkipuistoa pikkukavereille. Normihommia siis!

Olipa kiva viikonloppu ja onneksi se jatkuu vielä tänään - ja aivan normaaleilla asioilla, jotka on saa uuden ulottuvuuden ja olen aivan fiiliksissä -koska olemme terveenä. Jokunen ihmettelee miksi jankutan tätä, mutta jos olisitte sairastaneet koko joulukuun ja kaikki ihanat pyhät tässä vuodenvaihteessa ja jokainen vuorotellen - kuusihenkisessä perheessä - te ymmärrätte :) miksi nyt elämä hymyilee.

Kaksoset niin hauskoja nyt kun puhuvat ja juttelevat paljon. Hauskoja asioita - kuinka ne hihityttävät meitä kaikkia hassuttelemalla ja esiintymällä meille vuorotellen. Eli kun toinen juosta pölähtää paikalla ja kertoo jonkun hassun sanan ja meitä naurattaa niin toinen tekee ihan saman perässä.
Alva varsinkin on hyvä tässä "äiti kato mua, äiti kato mua ...!". Huomio pitää saada hinnalla millä hyvänsä siitä veljestä pois.

Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille! Alva lähettää kiitokset ihanasta pupubodysta naapuriin siniseen taloon. Ihana yllätys oli postilaatikossa viikolla. 


12 comments

  1. Ihanaa kun olette nyt terveitä :) Minusta sinulla on oikeus kirjoittaa ja välillä valittaakin blogissasi koska eihän meidän bloggaajien elämä ole suinkaan pelkkää ruusuilla tanssimista ja päivänpaistetta.
    Mukavaa sunnuntaita koko poppoolle ♥ Ja Lotta on suloinen pikku leipuri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niinpä ! �� Elämä on ja silleen :D

      Delete
  2. Ymmärrän sua täysin..meillä on kans sairasteltu paljon (siis pikkulapsiaikana), kaksoset pian 2v. ja esikoinen 4v. Kaikilla pojilla korvat tuubitettu. Valitus ja väsy sekä sitten taas nauttiminen terveistä päivistä, normiarjesta on ihan ok..ehkä sitä ei ymmärrä jos ei oo ite kokenut ;)

    Pakko kysyä, mistä toi ekassa kuvassa näkyvä junapalapeli (?) on? Aivan ihku, väreiltään ja meillä toinen kaksosista junafani <3

    Tuija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka ! Kiitos :) Junapalapelin hommasin pukinkonttiin jostain kaupungilla olevasta Joulun popup-shopista... en muista mistä? Mutta voin googletella sinulle mistä saa - paremmalla ajalla.

      Delete
    2. Heippa Tuija ja anteeksi että on kestänyt vastata mutta laitapas googleen Marc Boutavant All aboard train puzzle - ainakin Amazon verkkokauppa, sieltä löytyy ja muualtakin! :) Palapeli on aivan suloinen! :)

      Delete
  3. No et sinä kyllä valita. Ja jos valittaisitkin, on tämä sinun blogi;) Minusta kerrot rehellisesti ja lämmöllä pikkulapsielämästäkin, johon kuuluu valvomiset ja nuhatkin... Veikkaan, että me lukijat käydään täällä juuri siksi, että olet lämmin ihminen ja saat kuvien kautta tarinoinnille syvyyttä ja huumoriakin välitettyä arjestakin. Ja kaiken lisäksi kotinne erityisen kiva ja kaunis. Kuviasi on aina ilo katsella. Että toivottavasti jatkat samaan malliin;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ! :) Tuli hyvä mieli todellakin. Kiva, että viihdyt täällä.

      Delete
  4. Ai, se oli pupun häntä! Luulin, että vaippa on ollut vähän pidempään vaihtamatta : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niinkin voi käydä että vaipasta tulee läpi :D Onneksi nyt ei niin käynyt ;)

      Delete
  5. Kiitos ihanasta blogistasi ja et sinä minunkaan mielestäni turhia valita!
    -Riikka

    ReplyDelete
  6. Sulla on kiva positiivinen, mutta kuitenkin elämänmakuinen vire tässä blogissa. Elämä on ihanaa ja värikästä.. Siihen kuuluu myös ne ei niin kivat -hetket ja ajanjaksot ja itse olen saanut täältä jopa vertaistukea, kun on ollut rankkaa pikkulapsi -aikaa. Jatka siis samaan malliin! Et todellakaan ole mikään valittaja-tyyppi, vaan hyvää mieltä tästä blogista saa! :)

    ReplyDelete