Helatorstain tunnelmiaTänään päätin jo aamulla, että chillaan. En tehnyt paljoakaan. Nukuin jopa päikkärit samalla kun kaksoset nukkuivat. Pyörin täällä himassa. Grillattiin ja syötiin hyvin (lämmin ruoka koko perheen kesken kaksi kertaa päivän aikana!).
Yritin ottaa tytöistä potrettia aamuasuissaan kuistilla, mutta pikku mies halusi mukaan koko ajan,  joten luovutin "tyttöpotretin kanssa". Nautin ihanasta säästä. NUKUIN PÄIKKÄRIT. Uskomatonta. Takaraivossa jyskytti kuitenkin niin kuin aina, joka tapauksessa chillailun päättämisestä huolimatta se, että "mene jumppaan, mene lenkille, tee jotain järkevää urheilua itsellesi!". Mutten antanut periksi. En mennyt tänään minnekään. Teki hyvää lapsille ja minullekin (joo olen hyvinkin suorittaja, todellakin). 

Huomenna töihin ja sitten viikonloppu. Kyllä tässä yhden päivän arkea jaksaa tämän jälkeen oikein loistavasti. Mukavaa perjantaita kaikki!

3 comments

  1. Ihanat tunnelmat kerrassaan! <3 Joskus pitää osata relata ja tehdä just sitä mitä huvittaa! :) Kivaa viikonvaihdetta sinne kauniiseen kotiin!

    ReplyDelete
  2. Tiedän niin tuon tunteen, että "jotain järkevää on pakko tehdä". Onneksi pidit pääsi. Kyllä lepopäivät ovat välillä ihan paikallaan. :)

    ReplyDelete
  3. Vinski näyttää kuvassa juuri siltä "Tätä kuvaa ei oteta ilman mua!" - hyvä ilme!

    ReplyDelete