Kukkuluuruu!


Aivan superhuippujeejee viikonloppu takana - tehtiin vaikka mitä eli tiedättekö, tarkoituksella en tehnyt MITÄÄN. Olin kotona. Halusin ehdottomasti vain olla. Joo, kävin tavalliseen tapaan kuntosalin aamujumpissa (jotka kuuluu normaaliin viikonloppuuni). Mutta sitten - siivoilua ja ruuanlaittoa kotona. Sohvalla loikoilua* päiväuniaikaan. Lähistön leikkipuistossa hengailua.

Oli tiukka kolmen viikonlopun yhtäjaksoinen bileputki - rapujuhlat, pomppikutsut ja kaksosten synttärit - huh.

Nyt mies vei kolme lasta uimaan ja itse jäin tänne kotiin yhä siivoilemaan sekä tekemään pastan meidän urheilijalle nuorukaiselle, jolla futispeli tänään. Lotalla myös cheerleadingtreenit päivällä edessä.Kuvissa pienet lämmittelyt käynnissä ... Mutta nyt täytyy alkaa keittää pastaa. Toivottavasti teillä on ollut leppoisa loikoiluviikonloppu 

*tämmöisestä lepposteluhetkestä ei vielä vuosi sitten kaksosten kanssa ollut puhettakaan, nyt on helpottanut kyllä huomattavasti. Voi esimerkiksi laittaa Pipsa Possun pyörimään ja lukea itse kirjaa, juu loikoillen! Uskomatonta! Mun kipeät jalkapohjatkin alkaa varmaan kohta palautua kun ei tarvitse koko ajan olla jaloillaan, ja ehkä lonkat suoristua kun ei todellakaan enää tarvitse nonstop nostella kaksosia vuorotellen syliin. Hah! Voittajafiilis!
8 comments

 1. Lotalla on näköjään noi samat housut kuin meidän Freijalla, meillä ne on haalistuneet ihan hirmuisesti! Muutamassa pesussa ihan tosi paljon, ei voi enää mustiksi sanoa. Miten teillä? Ja jos ei niin millä ja miten peset? Mä pesen ihan tavis värilliselle pyykille tarkoitetulla ja aloin miettimään oisko mustille tarkoitettu säilyttänyt värin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka pitkästä aikaa Merikuu ! :) Kiitti, että jaksat seurailla blogi. Ihan sama - pöksyt haalistuneet. Kuvassa ehkä ei vielä näy ... mutta joo, tosi tyhmää - tykättiin housuista kun ne on ihanat kukkaboheemit. Haalistuneet paljon myös meillä.

   Delete
  2. Seurailen kyllä edelleen :) Kivaa päivää teille <3 ja tulkaahan lauantaina meidän koulun ihanille markkinoille, jos ehditte, eli ruskeasuon steinerkoulun mikkelinmarkkinat 11-15, tarjolla kaikkea ihanaa ja lapsille kivoja juttuja :)

   Delete
  3. Oih, meillä ei ole lauantaina mitään. Voitais ihan hyvin tullakin markkinoille :) Kiitti kutsusta.

   Delete
 2. Ihania hyvän mielen kuvia :) Hyvää alkanutta viikkoa koko poppoolle!

  ReplyDelete
 3. Just niin! Kyllä sen tuossa kolmen ikävuoden kohdalla huomaa, että elämä voittaa ja itselläkin koittaa taas edes jossain määrin sellaisia normiarkipäiviä.
  Kyllä on taitava tyttö tuo teidän Lotta. Kateudella katson tuollaista notkeutta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todella outoa että ne nukkuu yöllä ! Woop woop :)

   Delete