Synttärihulinaa

Synttärihulinaa! Oi jospa mulla vaan olisi parempi ja uudempi kamera sekä kuvankäsittelyohjelma ... mutta ei. 

Laitan myöhemmin juttua mitä tuossa Alvan kummitädiltään saamassa isossa paketissa oli. Niin ihana juttu, oi oi!

Nyt kun viimeisetkin vieraat ovat lähteneet ja keittiö siivottu voin heittäytyä rennoksi sohvalle. Ajatella, että siitä on kolme vuotta aikaa, kun laitoin aamulla tukisukat jalkaan ... ja minusta tuli hetkessä suurperheen äiti.

Kyllä sitä ihmeenä miettii, että siellä oli kaksi. Kaksi sydänääntä. Kaksi vauvaa. Kaksi taaperoa. Kaksi uhmaikäistä kerralla.

Kaksi kolmevuotiasta. Ihanaa olentoa. Onnea pikkuiset!12 comments

 1. Niin ihanat pienet murut! Onnea kovasti! On ollut ihanaa päästä seuraamaan teidän matkaanne jo kolmen vuoden ajalta, ja sun ja muun perheen jo kauemminkin. Kiitos ihanasta, aidon elämäntäyteisestä blogista ❤️ T. Noora

  ReplyDelete
 2. Onnea!Ihanat lapset!Meillä oli tänään Unicorn-teeman synttärit myös.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Meillä ei ollut oikeastaan teemaa - tehtiin niin kuin lonkalta vaan nyt tämä ;) Ihana tunnelma ja ihanat vieraat <3

   Delete
 3. Onnea <3 3 vuotta jo, jotenkin jääneet mieleen niin sun postaukset, missä he olivat vauvoja (taisin silloin juuri löytää tänne) :) Ihanannäköitä juhlahumua jälleen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, kiitti että jaksat seurata :) Itsellekin bloggaaminen on kivaa (vaikkakin ihan passee vissiin nykyään) - toimii terapiana.

   Delete
 4. Onnea pikkuisille ja niiden urhealle äidille! <3 Ja joko siitä on tosiaan kolme vuotta?!
  Ihanat söpöläiset :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Juu on siitä. Hihi. Ja aika kuluu, kuluu ja kuluttaa ;)

   Delete
 5. Paljon onnea suloisille 3-vuotiaille! :)

  ReplyDelete
 6. Onnittelut 3-vuotiaille ja perheelle! Olette jo päässeet voiton puolelle, meillä ainakin alkoi tuolloin helpottaa. Kaksoset jaksavat aina ihmetyttää. Omat ovat jo 22-vuotiaita, mutta aina huomaa miten yhdessä he ovat. Nyt ajavat linja-autoa Helsingissä samassa yrityksessä. Ihanaa, että meidät on valittu kaksosten äideiksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) kiitos! Samalta tuntuu. Koputan puuta, mutta ihan erilaista tämä arki nyt on. Tosin - vilkkautta ja menoa ja meininkiä riittää - mutta se on ihan eri juttu kun jatkuvat yöhulinat ja itkeminen. Ei sitä sen kaiken keskellä edes ymmärrä, että ehkä se joskus jopa loppuisi ... puuh.

   Ollaan ylpeitä siitä että meillä on habaa , olla kaksosten äitejä ! :o)

   Delete