Käperrytään hyggeilemäänKuurainen piha tervehti minua aamulla, kun katsoin ikkunasta ulos. Eilen työmatkalla kaaduin mallikkaasti pyörällä tien peilijäähän. Puita kannetaan sisään jatkuvalla syötöllä. Villasukat on kaivettu kaappien kätköistä esille, samoin sormikkaat ja toppahaalarit. Tänään shoppailin facen nettikirppiksellä sukkahousuja ja villatakkeja kaksosille. Nuhanenät valuu ja toinen on tällä hetkellä tarkistusreissulla lääkärillä, ettei vaan olisi korvatulehdus. Mietin, että joko ulos voisi laittaa valoketjuja vai onko vielä liian aikaista?
Illan ruoka on haudutettua possua uunissa ja punajuuria. Tekee mieli leipoa. Ja käpertyä kotiin. Voiko sen enää selvemmin sanoa - kyllä, nyt alkaa jo näkyä talven merkkejä! Ja kymmenen viikkoa Jouluun! Tai jotain.

Nyt painostus lukemaan prinsessakirjaa Alvan kanssa on niin kovaa, että on mentävä. Moikka kaikki! Tavataan taas pian blogissa.

6 comments

 1. Hyggeily on ollut meilläkin ehdottomasti yksi vuoden isoimmista asioista – niin pientä ja suloista kuin se lopulta onkin!
  Ihanaa kotoiluviikonloppua. Koskaan ei ole liian aikaista valoketjulle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin ihanaa! Mulle kuitenkin on tosi vaikeaa antaa vain asioiden olla ja heittäytyä hyggeilemään ;D Oon aina siivoamassa ja touhuamassa kaikkea ja stressaamassa :( Tässä yritän opetella relaamaan. Pidän Joulun aikaan lomaa ja hukun hyggeen ;))) <3 Ihanaa tiistaita sinulle!

   Delete
 2. Ei ole liian aikaista valoille 😊 meillä on ollut yksi jo syyskuusta asti ja vähitellen joulua kohti lisääntyy.

  ReplyDelete
 3. Voit laittaa jo valot ja hyggeillä☺ possupata kuulostaa täydelliseltä ruokavalinnalta. Mukavaa sunnuntai iltaa!

  ReplyDelete