Valoa!






Ihana perjantaikimppu. Paras tuoksukynttilä baer skandinavisk. Kuinkahan mones minulla näitä on menossa? Aivan ehdoton suosikkituoksuni. Pikkupöytä palasi paikoilleen kylpyhuoneesta, jossa se oli evakossa Joulua kuusen tieltä.

Paras kuva, ihanin kuva viime vuodelta - Alva auringonsäteessä. Jotenkin sitä toivoo, että lapset kasvaa ja kuvista sen näkeekin, kuinka kohinalla se tapahtuu.

Tänään olimme pulkkamäessä. Minulla jo heti varpaat ja sormet jäässä. Tulipa taas todistettua se, että en ole talviurheilun harrastaja edes pulkkamäen vertaa. Tsemppasin. Lapsilla oli hauskaa! Ja juu, kyllä minäkin laskin kaksi kertaa suuresta mäestä.

Herkkulakko pitää! Tammikuun lupasin olla karkkilakossa. Tiukkaa tekee mutta se on pitänyt. Heikkouteni on suklaa - jo kaksikymmentä päivää ilman suklaata. Hmm ... kinuskilta maistuvaa karamellilevitettä ei varmaankaan lasketa karkiksi? 

Huomasin perjantaina töistä kotiin palatessani että ilmassa oli jotakin outoa? Rautatientori näytti oudolta ... hmm. Sitten ymmärsin, valoa! Kello oli neljä iltapäivällä mutta ei ollut pimeää. Ihanaa, kevättä kohti. No, eipä hehkuteta vielä. Mutta pian pian!
Lauantain iloja kaikille, nautitaan.

12 comments

  1. Ihanat kuvat! Oliko sulla villasukat paljaissa jaloissa? Niin ne pysyy lämpiminä hyvissä kengissä :) Lapsilla on ihania ohuita villasukkia po.pilta ja ostin itsellenikin. Viluisten varpaiden paras kaveri! Toimii myös luistimissa, jossa omat varpaani on ekana jäässä. Kaunokit kun ei ole yhtään lämpimät.

    Meilläkin on koko perheen herkuton tammikuu menossa. Koskee kaikkea sokeria (karkit, pullat, hillot, jugurtit ym.) Tosi kivasti on mennyt ja lapsille kelpaa lauantain herkuksi hyvispatukka (siemenistä) ja pala raakasuklaata. Tän kun saisi jatkumaan aina! Ja totta tosiaan, neljältä on vielä valoisaa. Miten ihanaa! Kivaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei oo :( Itseasiassa jos paljastan niin ei ollu ollenkaan villasukkia ! Apua olin liian optimistinen etten tarvi kun oli ahtaat kengät.

      Mun pitäisi aloittaa taas herkuton maaliskuu! Kuka mukana? :o)

      Delete
  2. Ihanaa valoa sun kuvissakin. Kyllä nyt tammikuussa on jo lupaus keväästä ilmassa. Ja tämä ihana lumi! Minä olen huomannut, että ulkona pärjää, kun varustautuu. Eli kunnolla vaatetta ja kunnon jalkineet. Huomenna meinaan kaivaa sukset esille...
    Mukavaa talvista viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nyt vasta onkin valoa kun hieman jälkijunassa näihin kommentteihin käyn käsiksi. Mukavaa sunnuntaita sinulle Nonna <3

      Delete
  3. Suloisia kuvia.
    Itsellenikin pulkkailu on vielä mukavaa (vaikka paleltaa), mutta sen parempaan talviurheiluun en pysty.
    Tsemppiä herkkulakkoon, hyvin sujuu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Kiitos kommentistasi Milla! Mukavaa sunnuntaita sinulle.

      Delete
  4. Mullakin paleli ennen aina ulkona, varsinkin varpaista ja luistelukunnossa ollut ihan tuskaa mulla lapsena. Sitten löysin huopikkaat, eikä ole enää palellut 😊 Lämpimät itsessään ja sisälle mahtuu hyvin villasukat puristamatta jalkaa kuitenkaan liian tiukaksi paketiksi 😁 Ja nahkavanttuut aidolla lampaan nahalla ja villalla; toimii paremmin kuin mikään muu kokeilemani. Vilkkaan siksi, että ennen itsekin tosiaan kärsin oikein kylmästä, ja tänään viimeksi tuumasin, kuinka ihanaa on, kun varpaita ei palele, vaikka mittari näytti -15 😊 Ihania kuvia ja tunnelmia, kuten aina - harvoin vain herännyt kommentoimaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huopikkaa! Hyvä idea. Kiitos kun nyt laitoit kommenttia. Ihanaa sunnuntaita sinulle.

      Delete
  5. Hurmaava tuo nojatuoli ja suloinen kuva Alvasta!!
    Kevättä kohti mennään!
    Meillä kukkii jo mantelipuut!

    Lempeää viikonlopun tunnelmaa teille!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Oi mantelipuut. Kuolen kateudesta :) Kevättä kohdin mekin täällä lumessa tarvotaan. Onhan se kivaa lapsille kun on lunta.

      Delete
  6. Hei,
    Ihana postaus taas.Kiitos! Pakko kysyä..mistä on tuo kaunis leipä ? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa, anteeksi. Tämä kommentti löytyi tuolta roskapostista. Leipä taitaa olla ihan vaan Fazerin, olisko se karpaloleipä jota ainakin paljon ostan.

      Delete