Pääsiäisvalmistelut alkavat kukistaKävin päivällä kauppahallissa hakemassa lammasta, vihanneksia, juureksia ja yrttejä huomiseksi. 
Sitä ennen haahuilin kiertelemässä sisustuskauppoja ... kun oli kerrankin vapaata. Bulevardin Form & Flora tarjoili minulle ohikulkijalle niin kauniisti kukkapukettejaan, että pitihän sieltä jotain napsia mukaan. Kääk, ei ole kauniinpaa turhaa kuin pistää euroja leikkokukkiin. Hassaan niihin aina omaisuuden.

Nyt ihanat tulppaanit alkavat jo virota ja nostaa päitään. Laitoin ne ekaksi kylmään veteen kääreineen kaikkineen, jotta varret eivät löpsähtäisi liian nopsaan. Nyt maljakossa on liikaa vetta, täytyy laskea vähän pois. Halusin vain kuvata ne heti. Ostin myös leikkonarsisseja ja vähän vihreää oksaa.

Nyt täytyy alkaa ruokkia pikkuisia. Huomenna lisää Pääsiäisjuttua. 

2 comments

  1. Leikkokukat ovat ihania, etenkin vuodenvaihteen jälkeen kun alkaa kevään kaipuu kaihertamaan rintaa, niin niitä haluaa kotiin ♥ Ja nyt se kevään kaipuu vasta kaihertaakin, kun huhtikuu alkaa ja pihamaalla on yhä yli puolen metrin kinokset! OIKEA kevät, tule jo! ♥

    ReplyDelete
  2. Tulppaani ja leikkokukat ylipäätänsä ovat minunkin heikkouteni.
    Ihanaa pääsiäisen aika :)

    ReplyDelete