POMPdeLUX - brunssiKuvissa on viikonlopun tunnelmia meiltä, hitaita aamuja ... kun kello ei herätä meistä ketään ja suuuuria korvapuusteja, liikaa kahvikupillisia. Ja eilen sunnuntaina, kevään Pom de Lux vaatekutsut meillä! Oli taas ihanaa saada porukkaa kylään. Tällä kertaa päätin pitää kutsut brunssin merkeissä aamupäivällä. Ja kyllä ... en voinut vastustaa ihania värejä ja mekkoja vaan oli pakko laittaa pieni tilaus menemään. 

Meidän koti ei ole parhain mahdollinen vaatekutsukoti koska huoneet ovat pieniä, eikä avaraa yhtenäistä tilaa ole. Mutta aina olemme saaneet kuitenkin Kirsin kanssa rekit sopimaan jonnekin. Niin nytkin.

Pieneksi menneitä vaatteita pitäisi lajitella pois kaapeista kirppispusseihin ja ottaa taas pöytä. Kevät saa tekemään ja karsimaan tavaraa.

2 comments

  1. Pompin vaatteet on kyllä suloisia! ❤ Oikein kiva idea pitää kutsut brunssin muodossa! Toi pupukakku näyttää niin herkulliselta, että pakko kysyä mitä siihen tulee?! :P

    ReplyDelete
  2. Pitkästä aikaa täällä, katselemassa kuvia kauniista kodistanne <3 Houkuttelevia värejä kevätkauden mallistossa ja ihana pikkuneiti söpöissä kettusukissaan :)

    ReplyDelete