Juhannus - tunnelmointia viikonlopulta

Juhannus traditionaalisesti vietetty jälleen saaristossa Bromarvissa. Perjantaina meillä oli pakassa omat ja kolme kaverilasta ja lauantaista sunnuntaihin sitten poppoo täydentyi muutamalla aikuiskaverilla yllättäen. Perjantai olikin megalomaalisen tuulinen ja myrskyinen - onneksi minulla oli kynttilöitä ja tuikkuja mukana, sillä sähkötkin menivät pois hetkeksi. Hieman jännitti, kun meillä oli jääkaappi mökissä täynnä kalaa, mutta kyllä se säilyi onneksi hyvänä.

Osan kuvista sain laitettua instaan mökiltä, mutta koska siellä ei oikein nettikään toimi (ah, siis oikea kunnon lepopaikka, kunnon paratiisi!), niin valitettavasti en saanut teille paljoakaan kuvia sillä hetkellä juhannustunnelmaa tuomaan, vain muutaman.

Kotopuolessa ollaan lomalla ja leikkimökkiprojektikin etenee. Malliin tuli muutoksia viime hetkellä. Meidän lähellä oleva pieni puinen söpö talo puretaan, ja kysyimme saammeko pelastaa siitä pienet ikkunat leikkimökkiimme. Jippii me saimme ne. Nyt mökissä on jokin tarina ja ne näyttävätkin oikein kivalta. Pian päästään varmaan viettämään leikkimökin avajaisia. Tänään mies lupasi maalata lisää siellä. Jippii! Nähdään siis täällä blogissa ja ihanaa viikkoa kaikille. Toivottavasti oli perinteinen, ihana Juhannus.

2 comments

  1. pysäyttävän ihana kuva vinskistä ja alvasta...jossa kävelevät....on niillä maailman paraskaveri rinnalla !!! seurailen blogiasi...omani ihan jäissä kun ei ehi...insta on niin helppo...ihanaa kesää teille!

    ReplyDelete