Leikkimökkiä ja muuta kesäjuttuaTässä valmistuu jauhelihapihvit puistoilun päätteeksi Lotan toimesta. Kesä on tullut hetkeksi takaisin. Olimme leikkipuiston isossa altaassa uimassa koko päivän ja nälkähän siinä tuli. Mutta ulkona on nyt niin ihanaa ...  Taidankin ihan pian luikahtaa takaisin ulos ja aurinkoon.

Leikkimökin maalausurakka jatkuu tänään. Eilen otin muutaman kuvan. Illalla sisätilat oli jo maalattu valkoiseksi. Tuohon eteen, ikkunoiden väliin tulee ns. kioskin luukku (tavallaan saluunan ovi, jonka saa kyllä avattua, mutta siihen tulee tiski kauppaleikkejä varten). Korkea ovi tulee tuohon päätyyn.


Ikkunat on ihanat, vanhaa lasia. Lähistön purkutalosta. Ihan ilmaseksi kun saatiin käydä hakemassa, niin muutettiin mökin ulkonäköä. Ekaksi oli tarkoitus jättää siihen isommat aukot mutta ikkunat oli niin kivat, niin otettiin ne talteen ja laitettiin tuohon.

*Pahoittelen näitä kuviani, minun kameralla on oma elämä nykyisin ja tarkentaa vähän mihin sattuu. Joskus sillä onnistuu ja joskus ei (aika usein ei). Poistin kuvan täältä, koska se oli niin huono. Mutta instagramista vielä löytyy jotain.

Kivaa päivää!

1 comment

  1. Hurmaava leikkimökki ja nuo ikkunat söötit väriltään!

    ReplyDelete