Personal - ajatuksia
Aika ajoin tulee fiiliksiä blogin kanssa ettei jaksaisi ylläpitää tätä. Blogit on hieman jo nähty. Ja itsellä rima niin korkealla, ettei pysty päivittämään tätä  ns. muiden samantapaisten bloggaajien riman tasolle. Kapasiteetti ei riitä. Ei ole hyvää kameraa ja minun läppärikin on ikiaikainen kivikautinen jäänne - ja ei tällä hetkellä kannata asentaa tähän yhtikäs mitään kuvankäsittelyohjelmia. Ja jos yrittääkin käsitellä, kuvat näyttää ihan hyvältä ... kunnes näkee ne jonkun toisen näytöltä, ja tadaa siinä onkin pelkkää suttua! Kun ei ole tyytyväinen niin kuin mihinkään. Luovaa työtä tekevänä tiedän, että ensin on innostus ja sitten tulee se fiilis, että ei hitto tätä voi suoltaa mihinkään someen eikä blogiin. Ja sitten lopulta sen laittaa kuitenkin -  ehkä tämä olisi sittenkin ihan okei? Kuinkahan paljon minulla kuitenkin on luonnoksia ja julkaisemattomia juttuja ja kuvia. Varmaan kymmeniä ellei satoja.

Vähän samaa on ollut ilmassa kotonakin tuon leikkimökin kanssa. Kun ei jaksaisi yhden lasten leikkipaikan vuoksi stressata. Välillä se näyttää aivan megahölmöltä idealta ja sitten taas tosi kivalta.

Insta ei ole mulla mikään "instant". Hetkeni tulee yleensä aina hitusen myöhässä. Niitä pitää ensin kelata ja miettiä, mikähän filtteri ois paras ja kehtaako tätä nyt laittaa mihinkään. Ehkäpä näyttää kuvaa ensin jollekin muulle, jos on porukassa. Auttakaa mua! En kestä itseäni. Yleensä otan kuvia jälkikäteen pois.

Päivittelen tätä blogia nyt kuitenkin (en tosin tiedä, käykö täällä enää porukkaa, en jaksa välittää siitä tippaakaan, uskoakseni kuitenkin vakkarit käy ja sukulaiset ;))
 - ja kyllähän minä tykkäisin tehdä ja panostaa enemmänkin tähän. Rakastaisin sitä! Mutta aina on jokin mutta. Mutta tarvitsisin sen uuden koneen ja ehkä uuden päheen blogialustan ja sivut - ja jos aion tehdä sivusta vielä sisustuskeikkaa, tarvitsisin uudistaa kaikki sivut. Kaikki nuhjuaa ja on vanhanaikaista. Mutta kun mulla ei oikeastaan ole aikaa tällä hetkellä. Mutta mutta ...

Kotonakin kaikki nuhjaantuu. Pitäisi maalata ja tapetoida, ostaa uusi sohva. Mutta kun ei ole aikaa eikä varaa palkata tekijää. Meillä on tulossa muuten talonmaalaus nyt elokuussa ja voin sanoa, ettei ole halpaa hupia.

Mutta kun ... no nyt kuitenkin nautitaan kesästä! Välillä osaan olla kyllä kunnon selittelijä. Onneksi on lomaa jäljellä vielä. Ja tottakai me tavataan täällä blogissa vielä.

13 comments

 1. Hei, tykkään sun blogista juuri tällaisena kotikutoisena, ei kaupallisena (ei kiitos joka päivä sisällötöntä shaibaa ylikäsiteltynä ja -rajattuna). Itse en käytä instaa (pelkään että koukutun liikaa ja some lohkaisee aina vaan isomman palan arjesta), joten kiva kun joku vielä pitää blogeja (vaikkakin myös minusta ne on jo vähän out, mutta luenpa kuitenkin:) Eli kiitos sulle! Ja kuvat näkyy ainakin meidän läppärillä ja pädillä ihan ok.

  ReplyDelete
 2. Et saa lopettaa Niina ♥ Blogi on NIIN hyvä ja osa sinua.
  Kuvatkin näyttävät hyviltä ...
  Aurinkoista viikkoa ♥

  ReplyDelete
 3. Olen seurannut sun blogia jo pitkän tovin ja tämä on just hyvä näin! Itseäni vaan enemmänkin ärsyttää liian siloitellut kuvat ja tarkkaan harkitut kuvakulmat ja aiheet. Ja blogihan kuuluu olla tekijänsä näköinen joten jatkat vaan omalla tyylilläs��

  ReplyDelete
 4. Tässä blogissa on kyllä ihan rehellisesti sanottuna parhaimmat kuvat, vaikka suurta määrää blogeja seuraankin. Sun kuvissa on aina paljon persoonallisia piirteitä ja just se siloittelemattomuus tuo niihin todella muodikkaan säväyksen. Rajaukset on minusta kohdallaan, samoin kuin valoituksetkin. Olen enemmänkin ajatellut, että sinä olet vahvempi ammattilainen kuvien perusteella kuin niiden siloitellumpien/muodikkaiden blogien, joihin taidat itse viitata. Ei kannata sellaiseksi muuttua. Niitä on jo tarpeeksi ja niistä puuttuu usein elämä ja kaunis rosoisuus, mikä sinun blogissasi on ihanasti esillä.

  ReplyDelete
 5. Voi Niina! Kuinka hauskaa, että otit tämän aiheen esille. Nyt minulla on hyvä ja oikea syy sanoa sananen, kun olen ounastellut sinulla pinnan alla kuplivan jo hetken aikaa blogisi suunnan suhteen.
  Ensinnäkin, tämä on sinun blogisi valloittava! Se on valloittava kaikilla niillä tasoilla, joita blogimaailma parhaimmillaan voi ikinä tarjota. Niin monella blogilla olisi sinulta valtavasti ammennettavaa!
  Ja toiseksi, tällainen blogi, joka sinulla on, ei koskaan ole (eikä tule olemaan) out tai ole jotain sellaista, jota voisi edes huonoina päivinä kutsua epäaidoksi. Ehei, blogisi on kaunis, intohimosi välittyvät kauas tänne ruudun toiselle puolen! Tämä sinun blogisi on valtava aarreaitta ja helmi! Ne blogit, joiden tulevaisuus puolestaan on kysymysmerkki, ovat ne blogit, jotka edustavat päinvastaista filosofiaa kuin mitä sinulla. (Ennustan näin sosiologian- opiskelijana..)
  Sinun blogisi seisoo tukevasti blogimaailman vankalla jalustalla, tiedä se :)
  Kiitos siitä, että olet jakanut näitä hienoja postauksia kaikki nämä vuodet <3
  Ihanaa kesää, terveisin Niina! Toinen vanhojen talojen ja tavaroiden intohimoinen vaalija.

  ReplyDelete
 6. Täältäkin nousee vahva peukku! Ihanaa kesää! Pidähän kamera mukana, niin pääsemme nauttimaan kuvistasi jatkossakin!

  ReplyDelete
 7. täällä kaima Helsingistä joka on hiljaisena (sorry) lukenut ja inspiroitunut tyylistäsi ties kuinka monta vuotta. Muistan ihanan kerrostalokotinne. Älä vaan lopeta ja kuvat ovat just ihania. Omanlaisia ja tyylisi on ah niin ihana ja kivan boheemi PeppiPitkätossumainen. Noita toistensa kopio blogeja on some täynnä stailattuine olkkareineen, joissa ei tavaran tavaraa ja viltti kauniisti sommiteltuna sohvan reunaan, mutta ne ovat niin nähtyjä. Terkkuja vaan ja mukavaa kesää!
  t. Nina

  ReplyDelete
 8. OIh! Enpä ole saanut mitään ilmoitusta saapuneista kommenteista meiliini - en ole huomannut näitä! Ihania olette. Voi että! Hei, palaan paremmalla ajalla ja vastaan kaikille vielä erikseen. Aihetta on mukava pohtia enemmänkin. Kivaa kesäpäivää teille ihanat!

  ReplyDelete
 9. Mä oon sulle tästä kyllä monta kertaa ennenkin sanonut, mutta ihan turhaan stressaat kuvista, ne on tosi hyviä Niina! Vaikka blogit onkin jo aika passee niin oon samaa mieltä aiemman kommentoijan kanssa siitä, että näitä vakkarityyppejä (kuten monella sä) tulee kuitenkin käytyä aina katsomassa. Teet vaan omaan tahtiin eikä mitään tarvii muuttaa. Parempi vaan kun erotut sun parhaalla tyylillä. Puspus!

  ReplyDelete
 10. Ihana blogi sinulla Niina!Jatkä vain samalla linjalla ja ihan omaan tahtiin. Tämä blogi on itselleni suuri inspiraation lähde ja olen seurannut sitä jo vuosia. Ihanaa kesää sinulle!

  ReplyDelete
 11. Tämä on paras blogi ikinä, älä vaan lopeta!:)

  ReplyDelete
 12. Ihana blogi ja olen myös vuosia seurannut tätä. Kiirettä on itselläkin ja ruuhkavuosien kuuluu varmasti tämä jatkuva riittämättömyyden tunne.. Ymmärrän niiiiin hyvin sinua! Toivon että jaksat jatkaa, ihania kuvia ja juttuja ja niin suloisen hurmaavat lapsoset sinulla! ❤️

  ReplyDelete
 13. Tämä on ainoa blogi, jota vielä niistä blogien alkuajoista seuraan. Olen siis lukenut jo niiltä ajoilta, kun teillä oli vaan pieni poika. :) Jotenkin vaan vaikutat ihanalta ihmiseltä ja teillä on kaunista, elämäntäyteistä. Siinä kai syyt, miksi täällä edelleen käyn.

  ReplyDelete