Elokuun kauneus




Pavlova, tuo kesän ykkösjuttu kahvipöytään! Minä käytän kaupan marenkipohjia, en vaan onnistu omassa pohjassa koskaan - suosikkini on Uudenkaupungin marenki. Muutama marenkipohja, marjoja, sokeria ja kermavaahtoa. Tykkään sekoittaa kermavaahtoon hitusen turkkilaista jugurttia joukkoon. Tänä kesänä kokeilin laittaa raparperihilloa marenkilevyjen päälle ennen kermavaahtoakerrosta. On hyvää!

Ihanat lämpimät kesäillat ovat palanneet ja viikonloppuna otimmekin ne takaisin istumalla iltaa molempina päivinä puutarhassa ystävien kanssa. Piha on nyt niin kaunis ja illalla mystinenkin runsaudessaan. Rakastan elokuuta! Voisin istuskella pihalla lopun elämääni.

Lähiaikoina olen jälleen kierrellyt kirppiksillä ja mitäs muuta ... pakertanut koulutehtäviä! Itseasiassa tämä blogin päivittäminen just nyt on hmm ... pakoilua siitä tosiasiasta että minun pitäisi tällä hetkellä olla tehtävieni parissa. Eli moikkaan nyt pikaiset heipat ja jätän tänne nämä tunnelmakuvat viikonlopulta.

Tarkoitus olisi ensi viikolla taas tehdä kirppiskierros kaverin kanssa lähiseudulle. Raportoin siitä sitten lisää. Kivaa päivää ja ne heipat!



No comments