Porvoo


Visiitti Porvoon lelumuseoon kannatti. Millaista olisikaan omistaa tälläinen nukkekoti! Hurmaava.
Jos jollain on onni olla kimpassa ukkelin kanssa, joka ilokseen nikkaroi niin -whoaaa! Tälläisen minä tahtoisin jos moisen siipan kyljessä köllöttelisin. Meillä vaan ei isäntä osaa nikkaroida ja minäkään en jouda. Helppoahan tuommoinen olisi tehdä, vai mitä tytöt? Sisällä oli täysi kalustus ja nuket. Pala mennyttä aikaa.

Ilkeä KAKTUS-poika: Kaktuspoikaa ilkeää varo, tai se kätees jää!
Välillä kahvia, syömistä ja shoppailua. Oli oikein oikein mukava päivä.


10 comments

 1. Apua, pakko tunnustaa, että ihana Porvoo on jäänyt vielä näkemättä...Paha aukko sivistyksessä siis ;) Unelmissa kylläkin olen kolunnut vanhaa kaupunkia kujineen jo ristiin rastiin...:) Kaunista, ah niin kaunista!

  ReplyDelete
 2. Joka kesä on pakko käydä Porvoossa! Viime kesänä sieltä tarttui mukaan mm kupla volkkari:) Kivalta näyttää reissukuvanne ja tuo teidän Verkku on söpö!

  Mari

  ReplyDelete
 3. Kiva idea! Siis lähteä Porvooseen. Taidan minäkin matkia, ja lähteä tulevalla viikolla sinne kun on lomaa vielä jäljellä. Hieno ja ihastuttava blogi Sinulla, seurailen sitä jatkossa nenä kiinni ruudussa:-) Kesäterveisin, Elsa

  ReplyDelete
 4. Superihania kuvia - wanhat lelut ne vaan on kauniita ja Porvoo ei jää yhtään sen huonommaksi. Täytyy mennä joskus käymään... Juu ja onnellisia ovat ne, joiden miehet käyvät innolla kaikenlaisten nikkarointi- ja rakennusprojektien kimppuun. Meillä kesti viimeksi yhden amppelikoukun asentaminen sellaiset kolme viikkoa...eli tuollaisessa nukkekodissa menisi varmaan vähintään se viisi vuotta! ;)

  ReplyDelete
 5. satu
  Porvoossa on kyllä kaunista -ihana paikka. Käymme siellä aina kun siltä tuntuu -onneksi suht lähellä ja helppo mennä.

  Mari
  Kiitti! :)
  En uskalla edes tunnustaa mitä kaikkea minun mukaani tarttui. Verneri sanoi autossa, että kolme kassillista KRÄÄSÄÄ :D

  elsa
  Kiitoksia kehuista ja paljon kiitoksia kommentistasi!

  Spets & Zink
  Hihi, sama homma! Eipä ole auttanut kun minun paukuttaa naulaa ja asentaa lamppuja täällä meillä, kun mieskään ei innostu, vaan jättää aina "huomiseksi". Minä taas olen ideoistani aina niin innoissani, että aina on tapahduttava HETI.

  ReplyDelete
 6. Ihana Porvoo=)
  Meillä molemmat osaisivat nikkaroida, mutta jotenkin aikaa ei vain muka ole. Sen sijaan nikkarointi-lista kasvaa vaan... ja tärkeysjärjestys pitää muistaa. Vasta annoin periksi leikkimökin kalusteiden suhteen: aion hurauttaa kauppaan joku päivä, ehkä lapset sitten TÄNÄ kesänä vihdoin saavat jotain pikku pöytää ja tuolia.

  ReplyDelete
 7. Tädää...Porvoo tuli nähtyä yllättävänkin nopeasti..:))Eilen seikkailtuamme päivän Linnanmäellä ja yön hyvin lepäiltyämme hotellin pehmoisissa pedeissä käänsimmekin tänään yllättäen auton nokan kohti Porvoota...Ja olihan ihana päivä!! Turhaan ette hehkuttaneet...Samanmoisia pussukoita kannettiin tännekkin kotiin selkä vääränä...;))

  ReplyDelete
 8. satu
  Ihana kuulla, että kävitte ja tykkäsitte!

  ReplyDelete
 9. Voi että miten ihana tuo nukkekoti! Tahtoo tahtoo! :) Harmi kun en ole itse tuohon törmännyt Porvoon reissuillani!

  ReplyDelete
 10. mimosa
  Kiitos kommentistasi ja vierailustasi. Sinun blogisi on ihanan elämäniloinen -kävin kurkistamassa :)

  ReplyDelete