Inspiraatioksi



Tässä inspiraatioksi Amy Butlerin sivuilta. Kankaat ja värit uppoavat minun sydämeeni kyllä täysin. Kun katselen näitä kuvia tekee mieli uudistaa kaikki tekstiilit mitä meiltä löytyy. Raikkaiksi. Iloisiksi. Kuvien nojatuolitkin ottaisin meille kyllä ihan mielellään! Ihastuttavia. Tänään ei oikein tätä jutunjuurta ole. Nauttikaa kuvista ja käykää tutkimassa Butlerin nettisivuja. Minulla ei ole hänen kirjojaan mutta päätin hommata. 

Sitä ennen. Ylös ja ulos. Täällä istun vielä aamutamineissa ja kello on ööö ... pian yksitoista.















Tämä alin kuva on tosi symppis. Tulee ihan meidän poika mieleen kun katsoo noita tamineita lattialla lojumassa. 

12 comments

 1. Kauniita ovat kuvat, ihanan kesäistä tunnelmaa, tuollaista rahia olen ajatellut itsekin väkräillä, siinä on niin kovin hauska muoto. Sinunkin blogisi on erittäin mainio! Kerrassaan loistavaa että tänne löysin vähän aikaa sitten :)

  ReplyDelete
 2. Nuo Butlerit on kyllä sellaisia, että niihin kyllästyy nopeasti. Ensin ne näyttävät ihanan raikkailta, mutta vähän ajan päästä alkavat näyttää kovin amybutlermaiselta. Ihailen mieluummin kuvissa.

  ReplyDelete
 3. Ai jai, miten somia! Mulla onkin jemiksessä noita Butlerin kankaita ja ehkäpä raaskin käyttää ne nyt tuollaiseen pieneen tilkkupeittoon!

  ReplyDelete
 4. Kauniita kuvia. Pidän Amyn tyylissä etenkin tavasta yhdistellä erilaisia kuoseja.

  Voisin laittaa sinulle tulemaan Amy Butlerin In Stitches-kirjan (On menossa kirpparille muuten, kun hyllyt kaipaavat tilaa). Jos kirja kiinnostaa vaikka swap-periaatteella, niin laita meiliä merruli@yahoo.com

  ReplyDelete
 5. Kauniita ovat kuvavalintasi! Täytyypä katsastaa tuota meidänkin pojan huonetta toisella silmällä. Skeittilaudoista ja lojuvista vaatteista voi saada ihaniakin kuvia. Tässäpä haastetta kerrakseen!

  ReplyDelete
 6. Tykkäsin myös noista raheista, ja niissä olevista kankaista. Joissakin Butlerin kankaissa on mun silmääni liian railakkaat väriyhdistelmät.. mutta noista tykkäsin.

  ReplyDelete
 7. Ihania ja hyväntuulisia kuvia :) Tosin tulen nykyään lähinnä kateelliseksi, kun katselen tuollaisia idyllejä - oma kämppä on kuin pommin jäljiltä :D

  Minä muuten rötväilin tänään pyjamassa koko päivän. Miten yksi vauva voikin pitää niin kiireisenä, että hyvä kun ehtii hampaansa pestä?!?

  ReplyDelete
 8. Tiesitkö muuten että Butleria saa nyt Suomesta?

  www.polinka.fi

  ReplyDelete
 9. Tosi raikkaita kuvia,retrovärikkyys puree tääläkin pieninä annoksina.Kiitos Niina ihanasta paketista,kopsahti postista tänään ja olen lehdistä nautiskellut kovasti!

  ReplyDelete
 10. Ihania kuvia, vaikka olenkin enemmän hillitympien värien ystävä. Mutta toisten kodeissa noita on mukava katsoa.

  Täällä myös hillutaan välillä iltapäiväänkin asti yöpuvussa... Mutta ei sen väliä!

  ReplyDelete
 11. Ihania kuvia! Sain aivan valtavan määrän inspiraatiota ♥

  Kaunista viikonloppua!

  ReplyDelete
 12. Minäkin rakastan Amy Butlerin kankaita. Samaa fiilistä myös Anna-Maria Hornerin kankaissa, joita olen löytänyt Eurokankaan alelaareista useamman kerran :)
  Kauniita fiilistelykuvia.

  ReplyDelete