Ystävän kameran takaa


Ystävän kamerasta. Krista kävi eräs aamu kylässä ja hänellä oli kamera mukana. Minulla oli paljon ideoita, kuinka ja missä voisimme kuvata vauvat, mutta toisin kävi. Vauvat hermostuivat ja heille tuli kylmä samalla ja kaikenlaista tapahtui ... koira halusi väkisin kuviin koko ajan mukaan. En ehtinyt yhtään valmistautua tai valmistella vauvoja. Tosin ei ollut tarkoituskaan, mutta en voinut olla ajattelematta kuinka hienoja kuvia voisikaan ottaa ...
... Ja nyt kävi niin, että en ehdi enempää kirjoitella vaan palaan paremmalla ajalla. Leppoisaa sunnuntaita!

My babies , behind the camera my lovely friend Krista.

15 comments

 1. Juuri nama aidot kuvat ovat ihania.Tykkaan tuosta,jossa poika huutaa ja alimmainen kuva on suloinen....
  Onnittelut pienokaisista!Vasta nyt poikkesin blogissasi ja nain taalla tapahtuneen suuria asioita!!!

  ReplyDelete
 2. Minusta kuvat ovat täydellisiä juuri näin!!! Tilannekuvat ovat mahtavia ja pienten suloisuuksien ilmeikkäitä kasvoja voisi ihastella vaikka kuinka kauan!!! Onnea vielä kastepäivän johdosta! Veikeät nimet! Mukavaa sunnuntaita teille!!! t. Terhi

  ReplyDelete
 3. Jestas miten suloiset vauvat! Tuplaonnittelut koko perheelle! Ihanat nimet ja söpö tuo kukkahattu!

  ReplyDelete
 4. soooo süß!!! danke für die tollen bilder und inspirationen!!! liebe grüße und einen schönen sonntag von angie aus deutschland

  ReplyDelete
 5. Oih! Ihanat, yhdessä;) Ja kauniit nimet, onnea ristiäisten johdosta vielä!

  ReplyDelete
 6. Aivan ihania! Turha tällääminen olisi vain tehnyt jäykistelyä!

  ReplyDelete
 7. Vinski on kyllä ilmetty isänsä! Mutta voiko tosiaan olla niin, että Alva on aivan sun näköinen, näyttää nimittäin siltä.:)

  ReplyDelete
 8. Ihanat nimet nuo Vinski ja Alva!
  Kauniita kuvia ystäväsi on heistä ottanut. Ei se tahdo vielä noin pienistä kaksosista onnistua tuo kuvaaminen suunnitellusti. Se on parempi vain napsia siinä kun hyvältä näyttää ja vielä hyvältä vauvoista tuntuu. Tuo peittoon kääritty pari on aivan ihana ja myös tuossa koiran kanssa otetussa on sellaista normaalia elämää, joka on niin ihanaa ja rankkaa!
  Voimia tähän marraskuuhun! Muista levätä itsekin niinä hetkinä, kun vauvat nukkuvat. Kukaan ei katso kaksosten kotia sillä silmällä, että eipä ole äiti siivonnut......pääasia että siellä on kaikilla hyvä olla. Ja äidin stressi näkyy muuten heti vauvoissa.

  ReplyDelete
 9. Aivan ihania kuvia <3 Täällähän on tapahtunut vaikka mitä viime kurkkaamiseni jälkeen (ajan puute :( ). Ihanat nimet pienokaiset saaneet <3 <3 Kivaa alkanutta viikkoa!

  ReplyDelete
 10. Aivan ihania kuvia. Todelliset tunteet esiin. Ihan mahtavaa!!

  ReplyDelete
 11. Ihanat pienet teillä <3 Ja aivan ihastuin teidän asunnon sisustukseen ja tunnelmaan!

  ReplyDelete
 12. Moikka kaikki :))))))) yhteisesti!
  Krista on niiin taitava kuvaaja <3

  Kiitos kaikille ihastuttavista kommenteistanne. Ajanpuute vaivaa mutten anna periksi sillekään saati marraskuun pimeydelle.
  Olen otettu ja iloinen, että blogissani riittää ihania lukijoita, rutistus kaikille teille! xxx

  ReplyDelete