Lempi Joulukirjani
Jostain syystä olen tykästynyt aivan hirvittävästi tähän Joulukirjaan. Olisikohan siksi, että kirja on tanskalaista taattua laatua. Tyyli on juuri omiaan minun Jouluuni. Kannattaa tutustua!


"Elävän valon lämpöä, lahjapapereiden rapinaa, hopeapallojen kimallusta ja konvehtien samettista pehmeyttä… Kanelin ja kuusen tuoksua on täynnä joulun taikaa. Kirja on aikuisten joulukalenteri, joka tarjoaa elämyksiä ja yllätyksiä kuukauden jokaiselle päivälle.

Joulukuu alkaa madeiraluumuja ja omenamuffineita maistellen, sitten tutustutaan talvikukkiin ja askarrellaan kortteja. Kuun puolessavälissä kaunistetaan kotia ja leivotaan pipareita ja pikkuleipiä. Aattona on joulukirkon vuoro ja joulupäivänä juhlitaan vanhassa huvilassa kaakaota ja päärynämehua nauttien.

Kanelin ja kuusen tuoksua hurmaa runsaudellaan ja monipuolisuudellaan. Kirja sisältää niin sisustusvinkkejä kuin ruokaohjeita, niin joulutietoutta kuin koristeluideoitakin. Lisäksi esitellään viisi erilaista joulukotia sekä maalla että kaupungissa ja näytetään, miten perinteinen joulu uudistuu raikkain mauin ja persoonallisin yksityiskohdin."


10 comments

 1. Oi olisi kiva nähdä vähän sisältöä ja kuvia että tiedän satsaanko siihen.
  Olen ostanut nyt monta kirjaa tähän jouluun etten tiedä raaskinko ostaa tuota.
  Tiina

  ReplyDelete
 2. Kirja on myös minun ehdoton joulukirjasuosikkini. Ihanaa tyyliä ja tunnelmallisia kuvia sekä tyylikäs grafiikka. Olen sisustuslehti- ja -kirjafriikki, joten vertailukohteitakin on...
  Johanna

  ReplyDelete
 3. Oi, toi onkin ihan uusi tuttavuus.. pitää tutustua tarkemmin..

  Ihanat nuo edellisen postauksen joulupalikat... menin heti klikkailemaan ne Ashleyltä ostoskoriini, mutta jostain syvältä hyppäsi joku ääni päähäni ja kysyi: tarvitko nuo ihan tosiaan...:-) Kummallista, mulle ei yleensä käy noin.. Harkitsen vielä kumminkin.

  ReplyDelete
 4. On jo niin kaunis kansikin,että...
  täytyypäs tutustua:)

  ReplyDelete
 5. Samma här - mun lemppari myös!

  Siinä ei ole yhtään tylsää aukeamaa, joka on muuten aika harvinaista.

  ReplyDelete
 6. Onpas ainakin kaunis kansi! Missähän tuollaista pääsisi selailemaan?

  ReplyDelete
 7. Aikaisemmin harkitsin tuon hankkimista, mutta olen sittemmin unohtanut koko teoksen. Kiitti kun muistutit! :)

  ReplyDelete
 8. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Minäkin mieluusti näkisin jotain sisäaukeamia. Se, että kirja on tanskalainen, saa sormet syyhyämään...

  Tuli mieleeni aiempaan postaukseesi lisäys noihin joulukalenterijuttuihin. Eli tatuoinnit! Meillä toimi ainakin hyvin tänä aamuna.

  ReplyDelete
 9. Kiitos kirjavinkistä! Tuo kyseinen kirja olikin Tyyli & Koti kirjakerhossa jäsenille hintaan 19,90 €.

  ReplyDelete
 10. En saa otettua kunnon kuvia tässä valaistuksessa romulla kamerallani. En voi siis ottaa kirjasta sisäsivukuvia. Voin vain suositella. Käsi sydämellä. Makuasiat on kinkkisiä -se mitä joku toinen kehuu vuolaasti on taas jonkun toisen mielestä todella huono.

  ReplyDelete