Vielä askartelin
Taiteilin vielä yhden kranssintapaisen puolukanvarvuista ja rautalangasta. Lisäsin kranssiin vanhan Jouluisen valokuvan. Valokuvan olen saanut kynsiini täältä. Fru Skrotin ihanasta pikku vintageputiikista, Rustikista, jos näin voi sanoa.


7 comments

 1. Suloisia kransseja olet puuhaillut.

  En ole työkiireiltä pahemmin ehtinyt blogimaailmaan, joten oli teidän suuri onnellinen uutinen jäänyt huomaamatta! Onnittelurutistus ja kaikkea hyvää uuteen kotiin ja remonttiprojektiin. Hienoa, että jaksoit odottaa ja vielä hienompaa, että odottaminen palkittiin!!

  ReplyDelete
 2. Kaunis!
  Eikös kuva ole eteisestänne? Millaista kirsikkapuu on ollut puhdistaa? Halajan samaa eteiseemme, mutta pelottaa, että jos menee heti kamalaksi...

  ReplyDelete
 3. Niin kauniita kransseja. Nyt riittääkin runsaasti materiaaleja askarteluihin kun ei ole lunta maassa.

  ReplyDelete
 4. Hei Niina!

  suloisen herkkä puolukkakranssi.

  Tuo taustalla näkyvä kirsikkapuutapetti aiheuttaa minussa pakottavaa tapetointitarvetta - voi ahi, kun tahtoisin tuota meillekin :)

  Loistava muuten tuo Samu ja Salla -joulukalenteri edellisessä postauksessasi.

  ReplyDelete
 5. Yksinkertaisista aineksista niitä parhaita koristeita, erittäin herkkä somistus. Ovat kuin luotu toisilleen tuon tapetin kanssa.

  ReplyDelete
 6. Kiitoksia kommenteistanne! Tosiaan, ei sen tarvitse olla mitään suurta tai mahtavaa. Pieni koriste riittää.

  Uuden Kuun Emilia
  Tiedätkö, en ole edes yrittänyt puhdistaa tapettia. Sehän on ihan sitä ehtaa paperitapettia jossa ei ole muovia sitten ollenkaan, joten en ole uskaltanut edes koittaa. Ei kun muistan nyt, ihan pikkuisen pyyhkäisseeni kostealla liinalla yhdestä kohdin, kun oli likaa ja se lähti kyllä. Vedellä voi kyllä pyyhkäistä, näin on neuvottu. Mutten itse ole ainakaan uskaltanut pahemmin :/
  Eteisessä tuo tapetti on kyllä oma asiansa varsinkin kun on lapsia. Alaosassa on muutamia likatahroja mutta musta kuuluu ihan asiaan -ei kai sitä voi eteisessä odottaakaan ihan putipuhdasta. Eikä kenenkään katse harhaudu alas listojen viereen ...
  Mutta siis yleisesti ottaen ...
  Hyvin on kyllä pysynyt puhtaana, toissa kesänähän se tuohon laitettiin. Ihana tapetti se kyllä on. Ja tuo on niistä väreistä ihan mun lempparini :)

  ReplyDelete
 7. Ihana linkki Niina!

  Ja kaunis puolukanvarpukranssi!

  ReplyDelete