Tapettijuttu 2Odottelen täällä UPS:n lähettiä, jonka pitäisi näillä minuuteilla tuoda minulle kolme rullaa tätä tapettia. Soitti jo aamulla että tulee ennen kahtatoista, muttei näy kyllä kundia missään ... Tarkoitus on tapetoida tällä ihanuudella yläkerran aulan yksi seinä. Olen hävittänyt näytepalan, jonka siitä tilasin. Muutoin olisin kuvannut sen teille. Se on niin kaunis ja tarpeeksi erilainen. Tietokone ei tee tapetille oikeutta.

Luulen, että kaksi rullaa olisi riittänyt tarpeisiimme, koska yhdestä rullasta saa kolme vuotaa.
Oli pakko ottaa yksi rulla varalle. Kun me ollaan kyseessä, jotain kuitenkin tapahtuu ...

Aulasta on saavuttaessa suora näkymä meidän makuuhuoneeseemme, joka jää vasemmalle puolelle portaista. Oikeasti se huone on suuri. Se on melkein kaksi kertaa meidän nykyisen makkarimme kokoinen. Oi mahtavuutta!
Sinne olemme valinneet Laura Ashleyn tapetin Erin (just tässä tummassa asussaan, jossa on ripaus kultaa).
Tapetin toimitusaika oli yllättävän pitkä. Tilasimme sen Joulun välipäivinä ja saamme sen ehkä maaliskuuhun mennessä ...

Lastenhuoneet sijoittuvat aulaan tullessa oikealle puolelle vierekkäin, niin, ettei niihin suoranaisesti näe kun aulassa oleskelee. Että niihin voi surutta laitella kaikkea lastenhärpäkettä ja iloisia värejä.

Tänään mulla on myös treffit isäni kanssa erään verhoomon ulkopuolella. Isäni on säilyttänyt vuosikausia vanhaa tassujalkanojatuolia puolestani (säilytystilan puute voi vaivata, vaikka meillä onkin kellari- sekä vinttikomero ;)). Olen itse verhoillut tuolin uudestaan vuosituhannen vaihteessa muttei kangas sovi nyt suunnitelmiini joten se vaihdetaan. Samalla tuolia hieman korjataan. Yksi jousi on pongahtanut paikaltaan ja yksi jaloista on irti. Ja vaikka minä ehkä itse osaisin sen korjata. Nyt ei riitä paukut, ei aika eikä työkalut. Kangas jonka siihen valitsen tulee olemaan jotain rikasta, samettista, ehkä sammaleen vihreää.

... Ja nyt se paketti tulee joten hei hei !

18 comments

 1. Täydellisyys! Jotenkin hellyttävää että siinä istuu tavallinen tintti eikä mikään eksoottinen paratiisilintu :)

  Olisipa ollut käyttöä moisille tapettilöydöille oman rempan aikaan... Mutta me mentiinkin rautakauppojen valikoiman mukaan.

  Ja tuo värikäs kukkatapetti edellisessä postauksessa on myös ihanan erilainen ja räväkkäkin!

  ReplyDelete
 2. Kiva tuo Erin myös noin tummana!

  ReplyDelete
 3. Ihania tapettilöytöjä ja suunnitelmia! Erityisen paljon tykkään tuosta Laura Ashleysta. Sulla on ihailtavaa tapettirohkeutta :)

  Tuli mieleen, että jos maalaat Lotan huoneen seiniä tapetin liilalla sävyllä, niin jonkin toisen värin tapetista voisi poimia ehkä mattoon..

  Älyttömän söpö Lotta tuossa edellisessä postauksessa!

  ReplyDelete
 4. Voi ihanuus, rakastan talitinttejä.

  ReplyDelete
 5. Upeat tapetit, varsinkin tuo lintuhäkki oli mun mieleen, ja tietysti sopivaan paikkaan laitettuna.

  Suosittelen kyllä ammattilaisen apua verhoiluhommissa, silloin saa napakkaa jälkeä ja tuolista on taas pitkäksi aikaa iloa. Olen sen verran kokeillut ko. hommaa, että olen sitä mieltä, että se kuuluu ammattilaisille. Varsinkin jos on jostain vähän vaativammasta kyse.

  Kirsikka

  ReplyDelete
 6. Pilvitarha
  Eikös olekin!

  Mannukka
  Ihastuin tähän väriin täysin!

  Noella
  Kiitos!

  Matroskin
  Minuunkin vetosi juurikin noi tintit. Niin suloisia.
  Tapetti on käsin viimeistelty, mikä myös vetosi minuun.

  Kirsikka
  Mä oon itse verhoillut sen tuolin ja mielestäni onnistuin siinä ihan ok ;)

  ReplyDelete
 7. Kuulostaa ihanalta! Muhunkin iskenyt yhtäkkinen tapettihimo, johonkin nurkkaan haluan remontin myötä. Täällä kaikki edelleen suunnitteluasteella...

  ReplyDelete
 8. Onpas kivan räväköitä! Tulee varmasti kodikasta! Tuo lintuhomma on suloinen!

  ReplyDelete
 9. Kuulostaa ihanalta. Niinan unelmat käyvät todeksi! :)

  Meille piti tulla tuota samaa L. A.:n tummaa tapettia makkarin peräseinälle, mutta kun se olisi kestänyt niin kauan saada sitä, niin annoin olla. Se on kyllä ihana. Vaikka nyt kevään kynnyksellä toi lintuhäkki kuosi puhuttelee vielä enemmän.
  Ehkä hyvä, ettei olla vieläkään tapetoitu, kun mun mieli vauhtuu koko ajan. :)

  ReplyDelete
 10. Minäkin pyörittelin tuota tummaa Eriniä edellisessä kodissa, se on minustakin upea. Kuten myös tuo lintuhäkkitapetti, kaunis! Mustavalkoiset tapetit jostain syystä viehättävät minuakin kovasti, ehkä helppoutensa vuoksi. Aiotteko laittaa makuuhuoneissa tapetin vain yhdelle seinälle vai tapetoitteko kokonaan?

  ReplyDelete
 11. Sanctuary
  Teillä on upeat puitteet kyllä! Rakastan blogiasi ja tyyliäsi ...

  Mai
  Eiks olekin!:)

  -A-
  Heh, emmä tiedä käyttäisinkö sanaa "kodikas" ?

  Emilia
  Joo, ihmeen kumman pitkä toimitusaika. Onneksi oltiin ajoissa liikkeellä. Jos oltiin!

  Miia
  Laitetaan jokaiselle seinälle. Huone on iso ja siellä on kaksi ikkunaa joten se kestää sen.
  :)

  ReplyDelete
 12. Tulee siis varmasti ihana, kun on joka seinällä. Minulla oli alunperin ajatus, että laittaisi paneelia tms. ja yhdelle seinälle aina jonkun voimakkaamman tapetin. Nyt olenkin sitten kääntynyt sen kannalle, että perinteiseen malliin vaan kaikille seinille tapettia (ainakin noissa muista tiloista selkeästi erillään olevista huoneista, avoimet tilat onkin sitten toinen juttu). Siitä tulee sellainen pesämäinen fiilis huoneeseen. Minä en millään malta odottaa, että laitat kuvia teidän uudesta kodista ennen ja jälkeen tapetoinnin ym. Ihan kuin itsekin olisi taas muuttamassa. ;)

  ReplyDelete
 13. Teille tulee valloittava uusi koti, jo nämä tapettivalinnat riittävät kertomaan sen.

  Etenkin nuo tintit vetoavat minuun. Minulla on tällä hetkellä kaksikin tinttitapettia kiikarissa, mutta ei järkevää paikkaa niiden käyttämiseen-ovat vain niin ihania.

  ReplyDelete
 14. Moi!

  Ihana kun pääset nyt taas laittamaan :-) Siitä teidän putkiremppajutskastahan ei vissiin kauhean kauaa aikaa ollut vielä mennyt? Teille tulee kyl tosi "sun näköistä", jos voi sillä tavalla sanoa?

  Itse tykkään ihan hirveästi niin Sandbergin kuin Laura A:n tapeteista... Itse rupesin tekemään tässä sellaista sisustuskansiota, jossa nyt sellaisia juttuja, joita voisin haluta ehdottomasti - jos me se Kannustalo joskus saadaan aikaan :-)

  ReplyDelete
 15. P.S: Mä meinaan laittaa sitä Sandbergin talitinttitapettia työhuoneeseen - jos ja kun... Toi lintuhäkki on ihana kyllä myös!!

  ReplyDelete
 16. On kyllä taas niin nappivalinnat, että ihan kateeksi käy. Voi kun jo pääsisitte muuttamaan :)

  ReplyDelete
 17. Kiitos! :)

  Sandbergin tinttitapetti on kanssa aivan ihana ! ! katselin sitä, mutta kun olin näihin jo ihastunut.

  ReplyDelete