TapettijuttuLotta on nyt valinnut tapetin omaan uuteen huoneeseensa. Aika räväkkä, mutta niin on tyttökin! Tapetin näytepala on Saksasta. Hausen 5qm.de vintage wallpapers. Tänään tuli kirjekuoressa ja nyt mietitään uskaltaisiko repäistä ja laittaa. Sitten joskus näette mihin me päädyttiin :)


16 comments

 1. Tosi makee! Elämässä pitää olla väriä, hyvä Lotta!!

  ReplyDelete
 2. Eipä ole omena kauas puusta pudonnut, näyttää tyttärellä olevan yhtä hyvä maku sisustusasioissa kuin äidillään!

  Tapetti on tosi kaunis, siitä löytyy monia ihania värejä. Mä laittaisin tapettia kuitenkin vain yhdelle seinälle ja maalaisin muut seinät jollain tapetista löytyvällä värillä.

  Ei tule liian "levoton", koska lastenhuoneessa on leluja yms. värikästä jo ihan luonnostaan. Taulutkin pääsee oikeuksiinsa paremmin yksiväriseltä pohjalta, ainakin mun mielestä. Kivan taulunkin oot jo löytänyt sinne!

  Olen ollut viime aikoina kovin laiska kommentoimaan missään blogissa, mutta yhä edelleen seuraan touhujanne ja olen tosi iloinen teidän "uudesta" vanhasta talosta. Niinhän se on, että kannattaa joskus varoa mitä toivoo sillä toiveilla on tapana ennen pitkää toteutua kunhan niihin vaan jaksaa uskoa!

  Oikein mukavaa tammikuun jatkoa sinne etelään ja kiva, että teilläkin on vaihteeksi kunnon talvi!

  -Piipe-

  ReplyDelete
 3. Meinaatteko laittaa kaikki seinät tapetilla?
  Tapetti on kyllä hieno!!

  ReplyDelete
 4. Auttoiko äiti? ;)

  Välillä pitää uskaltaa repäistä. Itsekin olen juuri etsimässä tapetteja ja päätös ois edessä. Vaaleat on kauniita, mutta niinpä ovat tummatkin....

  ReplyDelete
 5. Lotan tuleva huone on talon pienin huone. Meinasin ihan riskillä vetää kokonaan. Huoneessa on ainoastaan yksi ehjä seinä. Yhdellä ikkuna, yhdessä (sisäänkäynti huoneeseen) ovi ja yhdessä vaatekaapin ovi. Ovet ja ikkunanpuitteet ovat valkoiset, lattiasta tulee varmaankin valkoinen ja katosta valkoinen. Huoneessa on myös "hormiseinää" kulmassa, jota ei voi tapetoida. Oonko liian rohkea jos vedän kaikki seinät tapettia? Mun tekisi ihan hirveästi mieli laittaa. Mullakin kävi kyllä mielessä ottaa tuosta yhdestä kukasta tuo lilahtava sävy ja maalata sillä pääosin ja siis tapetoida vain yksi seinä. Mutta saas nähdä. Ehkä päädyn kuitenkin johonkin muuhun kun halu laittaa tapettia joka seinälle on kova ja semmosen vision sain. Saahan sen sitten pois jos menee ihan metsään.

  ReplyDelete
 6. Höh, tuoko on se uhmis, ihana kiltti söpöliini!

  ReplyDelete
 7. Räväkkää on, mutta ei kun seinään vaan :)

  ReplyDelete
 8. Seinään vaan ja kaikille seinille samantien! Tapettia se vain on ja siitä pääsee eroon uudella tapettikerroksella, jos se joskus käy tympimään!

  ReplyDelete
 9. Niin just seinään vaan! Heh hehe. Yllyttäjät! Hmmm... mä maistelen vielä. Kuvassa muuten kirkkaammat värit kun livenä. Vähän jouduin käsitteleen kuvia kun niistä tuli niin tummia.

  ReplyDelete
 10. Tosi makee tapetti. Minä tuumin, että voisi olla kiva yksivärisen liilan seinän kaverina. Ei tulisi liian levoton huone levottomalle nukkujalle. Vaikka pimeetähän silloin on kun nukutaan ;)

  Jaksamista väsyn kanssa. Muistissa on vielä, vaikka vähällä olen tuossa asiassa päässytkin.

  ReplyDelete
 11. Vau! Tosi kivan näköinen tapetti. Rohkea valinta, siitä tulee joko supermakee tai ihan hurja. Rohkeutta toteutykseen! :D Minäkin tekisin tehosteseinän ja muut sitten maalilla.

  ReplyDelete
 12. Wau mikä tapetti!Ihan mahtava!
  Mulla on ihan kauhee tapetti kuume.Kiitos tosta linkistä.Kävin heti ihastelemassa.
  Makeet noi söpöliinin keltaiset lantsarit:):)Mä haluun ja tollaset!

  ReplyDelete
 13. Ihanan pirtsakka tapetti! Miten sä aina löydät kaikkea kivaa netistä! Ihme hakusanoilla...hakusanavinkkejä?! ;)

  ReplyDelete
 14. On kyllä hieno tapetti! Meillä on kans jossain vaiheessa lastenhuoneiden tapetointi, mutta pakko ottaa taas jotain vaaleaa, kun yläkerran huoneet on niiiin armottoman pimeitä. Harmillista. Tapettia laittaisin minä varmaan kaikille seinille;) On se vaan niin upeaa;)

  ReplyDelete
 15. Huomenta!
  Kiitti! Tapetti on kyllä tosi hauska :)
  Kyllä me itseasiassa laitetaan vaan toiselle pitkälle seinälle sitä ja loput seinät maalataan. Kun on tuo kaunis taulukin, se ressukka uppoisi tapettiin. Mutta oikeasti, uskon, että myös kaikkien seinien tapetointi olisi onnistunut ratkaisu.

  MInulla on semmoinen visio katsos päässäni, että vaikka talo on vanha se sisustetaan yläkerrasta lasten ehdoilla rennosti. Värikkäästi. Boheemistikin ;)
  Emmehän kuitenkaan asu museossa :D

  Kun lapset kasvavat myös tapetit ja sisustus toki muuttuu. Onhan täällä nykyisessäkin Vernerin huonetta jo kahteen kertaan tapetoitu ja maalattu. Ensin laitettiin kaksivuotiaalle sitten yhdeksänvuotiaalle. Haikeus kyllä iskee kun täällä pitää pakkaamaan ruveta ...

  ReplyDelete
 16. Ihana tapetti! seinään vaan, kuten muutkin ovat sanoneet:) Ja tosiaan aina saa pois.

  Meillekkin ehdotettiin isokuviollisen tapetin laittoa vain yhteen seinään makuuhuonetta uusiessamme. Pidin pääni ja se on kiva kaikilla seinillä. Minusta. Jostain toisesta varmasti järkyttävän levoton ja kamalan vanhankin näköinen.

  Tee niinkuin sinsuta tuntuu parhaimmalta -ja tyttärestä:) Tapetti on tosi makee.

  Uuden kodin kuvia odotellen,
  Piiu kotielämää blogista

  ReplyDelete