Kesäloma alkaa !
Koulu on ohitse ! Jes ! Jäätelön paikka tai vaikka kahden.
Onneksi olkoon ylioppilaat, valmistuneet ja kaikki koululaiset ympäri Suomenmaan. Olette oikeutettuja lomaan. Kateeksi käy pitkää lorvintajaksoanne ;)
Meillä aloitetaan syksyllä sitten viides kouluvuosi. 

Huh, 
nyt täytyy siteerata sitä, mitä mulle aina sanotaan, 
hieman omin sanoin eli:  "onks mulla noin iso lapsi ?!!!"

On mulla, ja olen hiton ylpeä hienosta todistuksesta !


6 comments

 1. Grattis mammalle!!

  Ihanan näköiset pihabileet teillä ollut! Ja vitsit, mä olisin onnellinen jo yhden viikon lorvailusta. Kauheeta, kun nykyään ei enää osaa olla tekemättä, kun olisi mahdollisuus lorvailla. Nytkin olen koko viikonlopun huiskinut hommia, kuin pieni erkki, vaikka olisi ollut mahis lorvia. Sisäinen kello herättää 6:33 joka aamu, vaikka voisi nukkua. Epistä!

  ReplyDelete
 2. Meilläkin aloitettiin kesäloma jätskiannoksilla ja upealla ekalla todistuksella. Ihana pihakuva!
  Johanna

  ReplyDelete
 3. Meillä puhaltavat muutosten tuulet, kun toinen päätti ala-asteen ja toinen yläasteen. Eilen oli iloisen haikea fiilis.

  Kuopuksella oli kuusi vuotta sama ihana opettaja ja mukava luokka. Yläasteella ryhmä osin hajoaa, joten eron tuskaa oli havaittavissa. Sama juttu vanhemmalla, vaikka lukio onkin samassa talossa kuin yläaste. Ottaa koville, kun kaikki hyvät tyypit eivät elokuussa enää tulekaan samaan kouluun / luokkaan. Tänään pojat ovat olleet äreitä, kun ovat helpottuneita, väsyneitä, haikeita...

  Mukavaa lomaa teidän koululaiselle!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 4. nanna
  Erkki ! :D :D Hih !
  Nooh, kyl kai se on parempi, että saa tehtyä ?
  :) Mä ajattelin lorvailla just nyt :)

  Johanna
  Eka todistus :) Ihanaa ! Siitä se lähtee ! Kiitos.

  Kristiina
  Voin ymmärtää ! Mulle oli tosi kova paikka seiskalla kun ala-asteen luokka hajosi. Ja sitten vielä parin vkon päästä hieman vaihdettiin ja taas lähti muutama hyvä tyyppi toiseen luokkaan. Hitsi, että ärsytti ! Jos oikein muistelen ei mun ala-asteen luokalta tainnu tulla pahemmin yhtään kaveria samalle luokalla kanssani, muutama onneksi .. ! Mut helposti sitten tutustui kuitenkin siinä samalla uusiin.

  Meillä kans hieman ärtymystä ilmassa. Huomenna alkais futisleiri ja ei kauheesti tällä hetkellä huvittaisi sinne lähtee vieraiden poikien joukkoon. Mut kyllä se siitä, ekan pvän jälkeen taas on kivaa. Niin kävi viime vuonna ja sitä edellisenäkin.
  Pakko järkätä tämmöstä leirijuttua kun ollaan itse vielä miehen kanssa töissä kesäkuu.

  .... :)

  ReplyDelete
 5. Hauskaa leiriä Verkulle!!! Nähdään lauantaina!

  ReplyDelete
 6. -A-
  Kivaa ! ♥

  perskules että ärsyttää kun en pääse jostain syystä jättään kommenttia kaikkiin ihaniin blogeihin !! Herjaa vaan, että pitää kirjautuu ja sitten kun sen tekee niin ei onnaa ja pyytää taas kirjautumaan ja kolmannenkin kerran eikä vieläkään ! MURRRRRRRR!
  RÄYH!

  Anteeksi, etten kommentoi kaikkiin blogeihin joita käyn kurkkimassa tai teille ihanille, jotka aina jaksaa jättää mulle kommenttia, ei vaan ONNISTU ! Blogger heittää mua ulos tai sitten oon saanu porttarin :D

  ReplyDelete